Duivenbode & Koch

Uw specialist in beveiligingsinstallaties, domotica en data netwerken

Duivenbode & Koch, uw toegewijde partner in installatietechniek, gericht op de corporate en zakelijke markt. Dankzij deze specifieke focus hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd, waardoor we altijd de meest passende oplossingen kunnen bieden.

Technisch bedrijf in regio Rotterdam

Ontdek onze oplossingen

Wij bieden een uitgebreid scala aan technische oplossingen, variërend van beveiligingssystemen tot gebouwautomatisering.

Corporate & mkb

Wij bieden diverse technische oplossingen voor het bedrijfsleven. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Meer informatie

Residentieel & VvE

Wij voorzien woningen van high-end huisautomatisering en leveren intercom/beveiligings-oplossingen aan VvE.

Meer informatie

Contact opnemen

Wij leveren technische maatwerkoplossingen aan bedrijven en particulieren. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om een voorstel op maat te maken.

Contact opnemen

Maatwerk

Maatwerk oplossingen voor bedrijven en woningeigenaren

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Twee techniekliefhebbers, die zich in eerste instantie vooral richtten op computerondersteuning aan particulieren. Vanuit hun interesse kwamen daar ook alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken bij. Hierdoor kregen zij ook steeds meer klanten in de zakelijke markt. Veel particulieren en bedrijven hebben al baat bij de kwalitatief goede maatwerkoplossingen van Duivenbode & Koch!

Natuurlijk begrijpen wij dat een keuze voor ‘de laagste prijs’ aantrekkelijk klinkt. De praktijk leert echter vaak dat de dienstverlening dan niet aansluit bij de wensen en eisen. Duivenbode & Koch ontzorgt iedere klant, zowel zakelijk als particulier, met een technische oplossing op maat. Iedere situatie is anders, dus komen we met een oplossing die daar perfect bij aansluit. Onze adviseurs denken bovendien mee over de manier waarop technische installaties optimaal benut kunnen worden.

Terugbelverzoek

Naam
Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.