Camerasysteem installatie

Vervanging camerasysteem Hockeyvereniging Barendrecht

Duivenbode & Koch is benaderd door de hockeyvereniging Barendrecht om onze expertise in te zetten bij het optimaliseren van de camerabeveiligingsinstallatie op hun terrein. De recente toename van auto-inbraken op het onbewaakte parkeerterrein heeft de vereniging ertoe aangezet om preventieve maatregelen te treffen.

Bestaande situatie

Van analoog coax naar modern IP camerasysteem

In samenwerking met het bestuur en de technische commissie is er besloten om het verouderde analoge coax camerasysteem te vervangen door een geavanceerd IP-systeem. Dit biedt aanzienlijke voordelen, zoals een verbeterde beeldkwaliteit en de mogelijkheid tot eenvoudige uitbreiding in de toekomst.

Vervangen/aanleg infrastructuur

De uitdaging

Naast het upgraden van het bestaande systeem kregen wij het verzoek om onder andere cameratoezicht toe te passen op het parkeerterrein. In overleg is besloten om beveiligingscamera’s te installeren op reeds aanwezige lichtmasten. Aangezien er nog geen databekabeling was voorzien naar deze masten, hebben wij een geul gegraven, de benodigde infrastructuur aangelegd en vervolgens alles zorgvuldig hersteld en ingezaaid.

Terugbelverzoek

Naam

Wat is jouw uitdaging?

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met technische expertise. We staan ​​klaar om samen met u te brainstormen en ons in te zetten om de beste technische oplossingen te bieden voor uw specifieke situatie. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.