Projectreferentie

Vergaderoplossing bij Sigma Benelux

Eind mei zijn wij benaderd door Sigma Benelux (bekend van de hoogwaardige fotografieproducten) met het vraagstuk om hun nieuwe vergaderruimte te voorzien van een video conferencing oplossing.

Samen met de klant hebben wij de mogelijke opties doorgenomen. Dankzij AR (argumented reality) konden we virtueel de TV plaatsen in de ruimte om zo de perfecte maat TV te kiezen.

Nieuwe soundbar

De Yealink Microsoft Teams Soundbar

Onder de TV hebben wij een Yealink A20 soundbar geplaatst. Deze soundbar is Microsoft Teams gecertificeerd en voorzien van een camera en meerdere microfoons.

Het gebruik van de soundbar is erg eenvoudig. Zodra de TV aanstaat toont het scherm automatisch de aankomende geplande meetings. Via de touchscreen terminal op de tafel kunnen de meetings worden gestart.

Het is ook mogelijk om je eigen apparaat aan te sluiten om zo content de delen en op de TV te bekijken.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.