Duivenbode & Koch

Toegangscontrole

Een toegangscontrole is van belang om de veiligheid van iedereen die het pand wil betreden te waarborgen. Een toegangscontrole kan zowel voor grote als kleine bedrijven een grote meerwaarde bieden. Bij Duivenbode & Koch bieden wij toegangscontroles die makkelijk te bedienen zijn met een stijlvol ontwerp.

Installatie

Professionele toegangscontrole

Het installeren van een toegangscontrole vergt vakwerk. Dit kunnen wij bieden bij Duivenbode & Koch. Omdat ieder pand anders is en iedereen eigen wensen en behoeften heeft zal ieder project als maatwerk behandeld worden. Onze installateur zorgt voor een persoonlijke aanpak waarbij alle wensen besproken kunnen worden.

Een toegangscontrole zorgt ervoor dat er geen ongenode gasten in het pand kunnen komen. Aan de hand van tags kan er een professionele toegangscontrole worden gerealiseerd.

Direct werkzaam

De werking van een toegangscontrole

Een toegangscontrole werkt zodra deze is geïnstalleerd. De deuren zullen hierdoor automatisch vergrendeld worden. Hierdoor is het niet mogelijk om van buiten of van binnen zonder geldige tag door de deuren te gaan. Hierbij is het wel mogelijk om de deur binnen bepaalde tijden van het automatische slot af te halen. Dit kan persoonlijk met de installateur besproken worden.

Daarnaast biedt een toegangscontrole flexibiliteit voor de verschillende toegangsrechten van de gebruikers. Zo kun je bijvoorbeeld laten instellen dat bepaalde medewerkers alleen in bepaalde ruimtes kunnen komen. Ook hierbij geldt dat dit besproken kan worden met de installateur tijdens de installatie. Achteraf is dit natuurlijk ook nog ingesteld worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Innovatief

Vooruitstrevende techniek met Smartphone en Apple watch app

Als je een nieuw toegangscontrolesysteem kiest dan wil je natuurlijk wel een systeem dat is voorzien van de laatste technieken.

Onze toegangscontrole oplossingen zijn te gebruiken met een traditionele tag. Daarnaast is tegenwoordig ook mogelijk om de smartphone en de Apple Watch app als tag in te stellen. Vraag naar de mogelijkheden en welke optie het beste voor jouw bedrijf zal werken. Onze adviseurs voorzien je graag van een passend advies.

Waar wij voor staan

Waarom klanten voor ons kiezen

Er zijn ontzettend veel alarmsystemen op de markt. Duivenbode & Koch werkt met enkele toonaangevende merken. Die koppelen we aan onze kennis en ervaring, zodat we altijd een passende oplossing leveren. Waar dan ook!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje.

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Kom in contact

Meer weten over toegangscontroles?

Wil je meer weten over toegangscontroles en de installatie hiervan? Doordat ieder pand anders is en iedere klant andere wensen heeft, benaderen wij elk project als maatwerk. Wanneer je dus meer wilt weten kun je het beste contact met ons opnemen. Dit is mogelijk via het contactformulier. Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om meer te vertellen over de mogelijkheden voor toegangscontroles.

Wij werken o.a. voor