Projectreferentie

Tennisvereniging Barendrecht

Wij zijn benaderd door het bestuur van de tennisvereniging in Barendrecht voor het voorzien van camerabeveiliging.

Onze adviseurs hebben samen met het bestuur gezeten om alle wensen en eisen te bespreken. Na dit overleg is er een beveiligingsplan opgesteld. In dit beveiligingsplan was het uitgangspunt het beveiligen van het clubhuis en het buitenterrein.

Dankzij het strategisch plaatsen van beveiligingscamera’s hebben onze adviseurs tegen minimale kosten het clubhuis en het buitenterrein uitstekend weten te beveiligen.

De keuze

De juiste camera voor de toepassing

Buiten is gekozen voor 4K-beveiligingscamera’s die zelfs in de nacht volledig het beeld in kleur tonen. Hierdoor is de tennisvereniging verzekerd van perfect zicht overdag maar zeker ook in de nacht.

Datanetwerk

Netwerk infrastructuur

Alle beveiligingscamera’s worden aangestuurd door middel van netwerkbekabeling. Omdat wij nieuwe netwerkbekabeling moesten aanleggen hebben wij direct het inpandige datanetwerk uitgebreid waardoor de tennisvereniging in de toekomst eenvoudig hun bestaande wifi netwerk kan uitbreiden naar de tennishal en naar de tennisvelden buiten.

Bekijk hier de website van de Tennisvereniging Barendrecht.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.