Onze technische oplossingen

Residentieel en vereniging van eigenaren

Voor de residentiële markt leveren ontzorgen wij woning eigenaren, binnenhuis architecten en aannemers voor verschillende technische installaties in de woning. Onze specialisten adviseren, maken werktekeningen en begeleiden tijdens de bouw of renovatie van de woning en zorgen voor ervoor dat de visie wordt omgezet in realiteit.

Bent u lid van een VvE? Wij van Duivenbode & Koch hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van intercomsystemen en beveiligingsinstallaties. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren volledig vrijblijvend.

Hoe wij kunnen helpen

Onze diensten

Wij van Duivenbode & Koch zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse technische oplossingen zoals:

Alarminstallaties

Meer informatie

Camerabeveiliging

Meer informatie

Gebouw

Automatisering

Meer informatie

Netwerkoplossingen

Meer informatie

Audiosystemen

Meer informatie

Intercomsystemen

Meer informatie

Toegangscontrole

Meer informatie

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.