Logo Duivenbode & Koch

Nieuw audiosysteem bij de ZPB

Wij zijn door de ZPB benaderd om te kijken de mogelijkheden om het bestaande audiosysteem te vernieuwen.

Het inmiddels “oude” audiosysteem bestond uit twee grote speakers. Uit de speakers kwam heel schel geluid wat niet prettig was om naar te luisteren.

De wens van de klant was eenvoudig: “Wij willen een audiosysteem dat zowel op laag als op hoog volume mooi helder klinkt en wat we ook voor feesten kunnen inzetten”.

De oude situatie

In de oude situatie hingen er aan een zijde van het clubhuis twee grote zwarte speakers. 

Om de muziek aan de andere zijde van de ruimte te horen moest het geluid erg hard worden gezet. Dit werd als vervelend ervaren door de personen die dicht bij de speakers zaten. 

Het systeem werd, bedient vanaf een oude laptop achter de bar.

Nieuwe speakers

In overleg met het bestuur is er gekozen om het bestaande systeem te vervangen door een nieuw systeem.

Wij hebben in dit project de Audac Vexo 8 speakers toegepast. Dit zijn compacte (maar toch zeer krachtige) speakers die zorgen voor een mooi helder geluid, zowel als achtergrond muziek als bij een feest.

Foto galerij

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Tevreden met de offerte? Dan gaan onze monteurs over tot het monteren en installeren. Na oplevering ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Zelf onze oplossingen ervaren? Wij hebben een showroom gevestigd in Barendrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Call Now Button