Logo Duivenbode & Koch

Vergaderoplossing bij Sigma Benelux

Eind mei zijn wij benaderd door Sigma Benelux (bekend van de hoogwaardige fotografieproducten) met het vraagstuk om hun nieuwe vergaderruimte te voorzien van een video conferencing oplossing.

Samen met de klant hebben wij de mogelijke opties doorgenomen. Dankzij AR (argumented reality) konden we virtueel de TV plaatsen in de ruimte om zo de perfecte maat TV te kiezen.

De Yealink Microsoft Teams Soundbar

Onder de TV hebben wij een Yealink A20 soundbar geplaatst. Deze soundbar is Microsoft Teams gecertificeerd en voorzien van een camera en meerdere microfoons.

Het gebruik van de soundbar is erg eenvoudig. Zodra de TV aanstaat toont het scherm automatisch de aankomende geplande meetings. Via de touchscreen terminal op de tafel kunnen de meetings worden gestart.

Het is ook mogelijk om je eigen apparaat aan te sluiten om zo content de delen en op de TV te bekijken.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Tevreden met de offerte? Dan gaan onze monteurs over tot het monteren en installeren. Na oplevering ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Zelf onze oplossingen ervaren? Wij hebben een showroom gevestigd in Barendrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Call Now Button