Logo Duivenbode & Koch

Toegangscontrole Sportschool Five Star Gym

Dave van Five Star Gym in Schoonhoven heeft ons benaderd voor advies over hoe de sportschool meer grip kan krijgen op de gebruikers van de sportschool. Er was geen systeem in plaats om leden te identificeren, zoals een lidmaatschapskaart, en de sportschool kon alleen via steekproeven op drukke dagen controleren of leden een actief abonnement hadden.

Het nieuwe toegangssysteem

We hebben besloten om het Paxton Net2 systeem te installeren bij Five Star Gym in Schoonhoven. Dit systeem is perfect geschikt voor deze situatie, aangezien het kan worden gekoppeld aan het bestaande administratiesysteem. Hierdoor hoeft ledeninformatie niet dubbel ingevoerd te worden en is er altijd real-time inzicht in de bezetting van de sportschool.

Meer grip op het ledenbestand

Het nieuwe toegangscontrolesysteem biedt een aantal voordelen voor zowel de sportschool als de leden. Elk lid heeft een unieke RFID-tag waarmee ze de sportschool kunnen betreden. In het systeem staan de ingangsdatum en einddatum van het abonnement van elk lid opgeslagen, waardoor leden na het verlopen van hun abonnement de sportschool niet meer kunnen betreden. Dit voorkomt onnodige kosten voor de sportschool en ongemak voor leden.

Daarnaast kunnen leden eenvoudig worden geblokkeerd in geval van fraude of andere overtredingen. Zodra een lid zijn of haar RFID-tag bij de ingang aanbiedt, krijgt de receptie automatisch een foto te zien van de persoon. Hiermee kan fraude worden voorkomen en wordt de veiligheid van de sportschool verhoogd.

Toegangspassen

Om gebruik te maken van ons nieuwe toegangscontrolesysteem, heeft ieder lid een eigen RFID-tag nodig. Deze tags zijn in de vorm van een eenvoudige sleutelhanger met het logo van de sportschool erop gedrukt. Hiermee kunnen leden gemakkelijk de sportschool betreden.

Mogelijkheden voor de toekomst

Het Paxton toegangscontrolesysteem is zeer flexibel en schaalbaar. Hierdoor kan de sportschool bijvoorbeeld een paslezer op de buitendeur plaatsen om 24/7 sporten aan te bieden, of abonnementen aanbieden die alleen geldig zijn in de daluren. Hierdoor kan de sportschool efficiƫnter inspelen op de wensen van de leden en de bezetting van de sportschool optimaliseren.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Tevreden met de offerte? Dan gaan onze monteurs over tot het monteren en installeren. Na oplevering ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Zelf onze oplossingen ervaren? Wij hebben een showroom gevestigd in Barendrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Call Now Button