Logo Duivenbode & Koch

Tennisvereniging Barendrecht

Wij zijn benaderd door het bestuur van de tennisvereniging in Barendrecht voor het voorzien van camerabeveiliging.

Onze adviseurs hebben samen met het bestuur gezeten om alle wensen en eisen te bespreken. Na dit overleg is er een beveiligingsplan opgesteld. In dit beveiligingsplan was het uitgangspunt het beveiligen van het clubhuis en het buitenterrein.

Dankzij het strategisch plaatsen van beveiligingscamera’s hebben onze adviseurs tegen minimale kosten het clubhuis en het buitenterrein uitstekend weten te beveiligen.

Tennisvereniging Barendrecht

De juiste camera voor de toepassing

Buiten is gekozen voor 4K-beveiligingscamera’s die zelfs in de nacht volledig het beeld in kleur tonen. Hierdoor is de tennisvereniging verzekerd van perfect zicht overdag maar zeker ook in de nacht.

Netwerk infrastructuur

Alle beveiligingscamera’s worden aangestuurd door middel van netwerkbekabeling. Omdat wij nieuwe netwerkbekabeling moesten aanleggen hebben wij direct het inpandige datanetwerk uitgebreid waardoor de tennisvereniging in de toekomst eenvoudig hun bestaande wifi netwerk kan uitbreiden naar de tennishal en naar de tennisvelden buiten.

Bekijk hier de website van de Tennisvereniging Barendrecht.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Tevreden met de offerte? Dan gaan onze monteurs over tot het monteren en installeren. Na oplevering ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Zelf onze oplossingen ervaren? Wij hebben een showroom gevestigd in Barendrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Call Now Button