Logo Duivenbode & Koch

Laatbloeien Rotterdam

Laatbloeien biedt ondernemers en bedrijven een prettige werkplek in het centrum van Rotterdam.

Wij zijn door Laatbloeien begin 2020 benaderd om op technische vlak mee te denken wat betreft de vergaderruimtes, audiosystemen en camerabeveiliging. 

 

Benieuwd naar welke oplossingen wij allemaal hebben geleverd? Hieronder vertellen wij je alles over dit project.

Audiosystemen voor het werkcafé en het theater

Het is erg belangrijk dat ondernemers het werkcafé een prettige ruimte vinden om in te werken. Bij het inrichten van de ruimte hebben onze specialisten gekeken naar de indeling van de ruimte en naar de akoestiek. Hierna is er een keuze gemaakt voor de Xeno speakers van Audac.

Dit type speaker geeft een mooi vol geluid, zelfs op laag volume waardoor het de werksfeer positief beïnvloed.

Camerabeveiliging

Een veilig gevoel is erg belangrijk. Daarom is er gekozen voor camerabeveiliging. Alle risico’s zijn besproken en op strategische posities zijn 4K-beveiligingscamera’s geplaatst van het merk Hikvision. 

Door het strategisch plaatsen van de beveiligingscamera’s is er perfect overzicht, maar wordt de privacy alsnog gewaarborgd.

Digital Signage scherm

Als je het werkcafé binnenkomt, hangt er een signage beeldscherm waarop evenementen worden getoond. Dit scherm is een ware eye-catcher voor bezoekers die toevallig langslopen.

Vergaderoplossingen

Wij hebben iedere vergaderruimte voorzien van een touchscreen tablet waarmee je eenvoudig de vergaderruimte kan reserveren.

Daarnaast hebben wij in de grotere vergaderruimtes beeldschermen opgehangen voor videomeetings en presentaties.

 

Bekijk hier de website van Laatbloeien.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Tevreden met de offerte? Dan gaan onze monteurs over tot het monteren en installeren. Na oplevering ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Zelf onze oplossingen ervaren? Wij hebben een showroom gevestigd in Barendrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Call Now Button