Beveilig je woning of bedrijf met een alarmsysteem

Het aantal inbraken neemt jaarlijks fors toe. Hierdoor is een alarmsysteem geen overbodige luxe meer. Wij bieden betaalbare alarmsystemen die je beschermen tegen een woninginbraak.

Het alarmsysteem van de toekomst

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk en professioneel alarmsysteem dat eenvoudig te gebruiken is en geen maandelijkse kosten met zich meebrengt?

Wij bieden je het Jablotron alarmsysteem. Dit draadloze alarmsysteem beschermt je woning naast inbraakpogingen ook tegen brand en waterlekkages. Het systeem waakt 24 uur per dag, 7 dagen per week over je woning zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Het alarmsysteem is erg eenvoudig in gebruik en er zijn geen maandelijkse kosten.

Voorzie je woning van een professioneel alarmsysteem en ervaar het gemak.

Jablotron 100 alarmsysteem

Maak kennis met uw nieuwe alarmsysteem

Wij werken met het Jablotron alarmsysteem. Jablotron is marktleider op het gebied van alarmsystemen in o.a. Duitsland en onderscheid zich van de markt door de bouwkwaliteit en het gebruiksgemak.  Het alarmsysteem is bij uitstek geschikt voor woonhuizen en bedrijven/winkelpanden.

Ontdek de componenten van het alarmsysteem

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers?

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers? Beantwoord hieronder de vragen en een van onze beveiligingsspecialisten neemt vrijblijvend contact met je op om alle zwakke plekken in kaart te brengen en geeft je beveiligingstips en adviezen.

Direct een medewerker spreken?

Jablotron alarmsysteem demonstratie

Uitstekende garantie van 5 jaar

Duivenbode & Koch is erkend Installateur van het Jablotron alarmsysteem. Wettelijk heb je daarop standaard 2 jaar garantie. Bij Duivenbode & Koch breiden we dat voor je uit naar 5 jaar, omdat we 100% staan achter de beveiliging die we aanbieden. En ben je toch niet helemaal tevreden? Geef het ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing die past bij wat je zoekt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het alarmsysteem?

Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het Jablotron-alarmsysteem. Je kan ervoor kiezen om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten á € 99,- jaar voor het belangrijke onderhoud. We vervangen alle batterijen en maken de melders schoon, zodat je daar weer volledig op kunt vertrouwen.

Hoelang duurt de installatie van het alarmsysteem?

Gemiddeld hebben we zo’n 3 uur nodig om het professionele alarmsysteem op locatie te installeren. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijke uitleg, zodat je precies weet hoe de alarminstallatie werkt.

Kan ik het systeem aansluiten op de meldkamer?

Je kunt het systeem laten aansluiten op de meldkamer. Houd er rekening mee dat daar vanuit de meldkamer kosten aan verbonden zullen zijn. Je kunt het systeem ook goed gebruiken zonder aansluiting, omdat je ook op afstand zelf een melding ontvangt.

Kan ik op afstand een melding krijgen als het alarm afgaat?

Ja, via de meegeleverde gratis app krijg je een melding zodra het alarm afgaat. Bovendien kun je via de app het complete alarmsysteem bedienen. Op die manier heb je altijd de volledige controle.

Vrijblijvende demonstratie

Zelf ervaren hoe het Jablotron alarmsysteem werkt? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie. En sterker nog, we brengen meteen voor je in kaart wat de zwakke plekken in jouw woning zijn en hoe we die waterdicht kunnen beveiligen.