Over Duivenbode & Koch

Leer ons kennen

Duivenbode & Koch is een jong en dynamisch bedrijf. Wij ontzorgen bedrijven en particulieren met onze beveiligingsoplossingen, data netwerken en audiosystemen. Wij vertellen je meer erover op deze pagina

Hoe het begon

Het ontstaan van Duivenbode & Koch

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond de bedrijfsnaam Duivenbode & Koch.

Hoe wij zijn begonnen

Maarten van Duivenbode begon in 2014 als zzp’er onder de naam Duivenbode ICT en focuste zich eigenlijk op het leveren van computerondersteuning aan particulieren en klein zakelijk.

In 2016 begon Maarten met het installeren van datanetwerken en beveiligingsinstallaties omdat daar vanuit zijn klantenkring steeds meer vraag naar kwam.

Robin begon in 2016 met zijn bedrijf Buzzware en leverde voornamelijk datanetwerken aan particulieren.

In 2019 kwamen Maarten en Robin elkaar tegen. Al snel bleek dat wij beide dezelfde interesses hadden. Wij huurden elkaar veel in op installatieklussen, maar waren eigenlijk ook tegen elkaar aan het concurreren. Begin 2021 besloten wij om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam Duivenbode & Koch.

Technisch bedrijf in regio Rotterdam

Ontdek onze oplossingen

Wij bieden een uitgebreid scala aan technische oplossingen, variërend van beveiligingssystemen tot gebouwautomatisering.

Corporate & mkb

Wij bieden diverse technische oplossingen voor het bedrijfsleven. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Meer informatie

Residentieel & VvE

Wij voorzien woningen van high-end huisautomatisering en leveren intercom/beveiligings-oplossingen aan VvE.

Meer informatie

Contact opnemen

Wij leveren technische maatwerkoplossingen aan bedrijven en particulieren. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om een voorstel op maat te maken.

Contact opnemen

Hoe wij kunnen helpen

Onze diensten

Wij van Duivenbode & Koch zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse technische oplossingen zoals:

Alarminstallaties

Meer informatie

Camerabeveiliging

Meer informatie

Gebouw

Automatisering

Meer informatie

Netwerkoplossingen

Meer informatie

Audiosystemen

Meer informatie

Intercomsystemen

Meer informatie

Toegangscontrole

Meer informatie

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.