Logo Duivenbode & Koch

Over Duivenbode & Koch

Duivenbode & Koch is een jong en dynamisch bedrijf. Wij ontzorgen bedrijven en particulieren met onze beveiligingsoplossingen, data netwerken en audiosystemen. Wij vertellen je meer erover op deze pagina.

Het ontstaan van Duivenbode & Koch

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond de bedrijfsnaam Duivenbode & Koch.

Hoe wij zijn begonnen

Maarten van Duivenbode begon in 2014 als zzp’er onder de naam Duivenbode ICT en focuste zich eigenlijk op het leveren van computerondersteuning aan particulieren en klein zakelijk.

In 2016 begon Maarten met het installeren van datanetwerken en beveiligingsinstallaties omdat daar vanuit zijn klantenkring steeds meer vraag naar kwam.

Robin begon in 2016 met zijn bedrijf Buzzware en leverde voornamelijk datanetwerken aan particulieren. 

In 2019 kwamen Maarten en Robin elkaar tegen. Al snel bleek dat wij beide dezelfde interesses hadden. Wij huurden elkaar veel in op installatieklussen, maar waren eigenlijk ook tegen elkaar aan het concurreren. Begin 2021 besloten wij om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam Duivenbode & Koch.

 

Dit vinden onze klanten
De kracht van samenwerken

Met Duivenbode & Koch hebben Maarten en Robin hun specialiteiten gebundeld en focussen zij zich op het leveren van kwaliteitsoplossingen voor de particulieren en zakelijke sector die eerlijk geprijsd zijn. 

Sommige bedrijven leveren diensten of producten waarbij je (on)verwachts voor hoge kosten komt te staan. Wij houden hier niet van.

Wij werken uitsluitend met enkele merken waarvan wij weten dat ze kwaliteit leveren en bieden deze aan gecombineerd met professionele installatie tegen eerlijke prijzen.

Als klant is dit erg prettig. Je ontvangt kwalitatief goede producten die lang meegaan gepaard met snelle en no-nonsense service.

Onze diensten

Wij van Duivenbode & Koch zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse technische oplossingen zoals:

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk de foto’s hieronder van projecten die wij hebben gedaan om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Onze klanten aan het woord
Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze adviseurs staan klaar voor al je technische vraagstukken rondom alarmsystemen, camerabeveiliging, data netwerken en audiosystemen.

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden door te nemen. Vul hieronder je contactgegevens in en een van onze adviseurs zal contact met je opnemen.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button