Over Duivenbode & Koch

Benieuwd naar wie wij zijn en hoe Duivenbode & Koch is ontstaan? Op deze pagina vertellen wij je meer over ons bedrijf.

Het ontstaan van Duivenbode & Koch

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond de bedrijfsnaam Duivenbode & Koch.

Hoe wij zijn begonnen

Maarten van Duivenbode begon in 2014 als zzp’er onder de naam Duivenbode ICT en focuste zich in het beginsel op het leveren van computerondersteuning aan particulieren en klein zakelijk.

In 2016 begon Maarten met het installeren van data netwerken en beveiligingsinstallaties omdat daar vanuit zijn klantenkring steeds meer vraag naar kwam.

Robin begon in 2016 met zijn bedrijf Buzzware en leverde voornamelijk data netwerken aan particulieren. 

In 2019 kwamen Maarten en Robin elkaar tegen. Al snel bleek dat wij beide dezelfde interesses hadden. Wij huurden elkaar veel in op klussen maar waren eigenlijk ook tegen elkaar aan het concurreren. Begin 2021 besloten wij om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam Duivenbode & Koch.

 

Hikvision Exir Caemra ophangen
gereedschapskist

De kracht van samenwerken

Met Duivenbode & Koch hebben Maarten en Robin hun specialiteiten gebundeld en focussen zei zich op het leveren van kwaliteitsoplossingen voor de particulieren en zakelijke sector die eerlijk geprijsd zijn. 

Sommige bedrijven leveren diensten of producten waarbij je (on)verwachts voor hoge kosten komt te staan. Wij houden hier niet van.

Wij werken uitsluitend met enkele merken waarvan wij weten dat ze kwaliteit leveren en bieden deze aan gecombineerd met professionele installatie tegen eerlijke prijzen.

Als klant is dit erg prettig. Je ontvangt kwalitatief goede producten die lang meegaan gepaard met snelle en no-nonsense service.

Wat wij doen

Wij leveren diverse technische installaties aan particulieren en bedrijven zoals:

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk de foto’s hieronder van projecten die wij hebben gedaan om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Onze specialiteiten

Jablotron alarmsysteem

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Data netwerken

Data netwerken

Audiosystemen

Audio-systemen

Dit vinden onze klanten

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze medewerkers staan klaar voor al je technische vraagstukken rondom beveiliging, data netwerken, audio-installaties en cloud oplossingen.

Neem contact met ons op en een van onze specialisten helpt je graag verder.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?