Projectreferentie

Nieuw audiosysteem bij de ZPB

Wij zijn door de ZPB benaderd om te kijken de mogelijkheden om het bestaande audiosysteem te vernieuwen.

Het inmiddels “oude” audiosysteem bestond uit twee grote speakers. Uit de speakers kwam heel schel geluid wat niet prettig was om naar te luisteren.

De wens van de klant was eenvoudig: “Wij willen een audiosysteem dat zowel op laag als op hoog volume mooi helder klinkt en wat we ook voor feesten kunnen inzetten”.

Hoe het was

De oude situatie

In de oude situatie hingen er aan een zijde van het clubhuis twee grote zwarte speakers.

Om de muziek aan de andere zijde van de ruimte te horen moest het geluid erg hard worden gezet. Dit werd als vervelend ervaren door de personen die dicht bij de speakers zaten.

Het systeem werd, bedient vanaf een oude laptop achter de bar.

Verbeteringen

Nieuwe speakers

In overleg met het bestuur is er gekozen om het bestaande systeem te vervangen door een nieuw systeem.

Wij hebben in dit project de Audac Vexo 8 speakers toegepast. Dit zijn compacte (maar toch zeer krachtige) speakers die zorgen voor een mooi helder geluid, zowel als achtergrond muziek als bij een feest.

Foto’s van het project

Fotogalerij

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.