Wifi oplossingen voor de horeca

Verhoog de klant ervaring met een goed WiFi netwerk

De beste oplossing voor de horeca

Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig een smartphone. Als café en/of restaurant kan je je gasten gratis WiFi aanbieden. Met gratis WiFi zorg je ervoor dat klanten zich beter kunnen ontspannen en langer blijven zitten.

Als je werkt met bijvoorbeeld smartphones of tablets dan is een stabiel WiFi netwerk erg belangrijk. Wij zorgen voor uitstekend bereik  binnen en op het terras zodat het personeel zonder problemen snel en efficient kan werken.

Onze netwerken werken onder andere met:

De kracht van onze netwerken

Overal perfect bereik

Wij zorgen ervoor dat overal perfect bereik is zodat het personeel ongestoord hun handhelds kunnen gebruiken, en dat gasten ongestoord gebruik kunnen maken van het gasten netwerk

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat de kassa systemen altijd verbonden zijn

Gescheiden netwerken

Internet is erg belangrijk. Daarom scheiden wij het bedrijfsnetwerk van het gasten netwerk. Hiermee voorkom je dat de handhelds en de kassasystemen worden beïnvloed van buitenaf.

Veiligheid voorop

Wij voorzien onze netwerken van professionele firewall die continue het netwerk in de gaten houd en virussen en malware blokkeert voordat ze op het netwerk komen.

Voorkom downtime met monitoring

Wij monitoren het netwerk pro-actief en kunnen vaak problemen al detecteren en oplossen voordat je hinder ondervindt

Passende oplossing voor iedere situatie

Onze oplossingen zijn geschikt voor veel verbindingen tegelijk. Ook bij evenementen ben je verzekerd van een solide netwerkverbinding

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag langs om kennis te maken en om te kijken voor een passende maatwerkoplossing. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op.

Geen tijd? Laat je nummer achter en we bellen je snel op.