Wifi oplossingen voor de horeca

Het is een drukke vrijdagavond en je wifi netwerk werkt niet naar behoren waardoor klanten niet kunnen pinnen. Dit wil je toch niet?

Netwerkoplossingen voor de horeca ondernemingen

Veel mensen denken dat het plaatsen van een mesh netwerk of wifi boosters zorgt voor een goed netwerk.

In de praktijk blijkt dat wifi toch erg lastig is. Pinapparaten die niet goed kunnen schakelen tussen meerdere wifi punten, lage snelheden wanneer veel gasten verbonden zijn en nog meer.

Wij van Duivenbode & Koch leveren al jaren wifi oplossingen in de horeca en weten waarmee wij rekening moeten houden.

Onze oplossingen hebben zich bewezen in de praktijk.

Onze netwerken werken onder andere met:

Data netwerken

De kracht van onze netwerken

Overal perfect bereik

Wij zorgen ervoor dat overal perfect bereik is zodat het personeel ongestoord hun handhelds kunnen gebruiken, en dat gasten ongestoord gebruik kunnen maken van het gasten netwerk

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat de kassa systemen altijd verbonden zijn

Gescheiden netwerken

Internet is erg belangrijk. Daarom scheiden wij het bedrijfsnetwerk van het gasten netwerk. Hiermee voorkom je dat de handhelds en de kassasystemen worden beïnvloed van buitenaf.

Veiligheid voorop

Wij voorzien onze netwerken van professionele firewall die continue het netwerk in de gaten houd en virussen en malware blokkeert voordat ze op het netwerk komen.

Voorkom downtime met monitoring

Wij monitoren het netwerk pro-actief en kunnen vaak problemen al detecteren en oplossen voordat je hinder ondervindt

Passende oplossing voor iedere situatie

Onze oplossingen zijn geschikt voor veel verbindingen tegelijk. Ook bij evenementen ben je verzekerd van een solide netwerkverbinding

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb jij een restaurant, bar of café en wil je een stabiel en betrouwbaar wifi netwerk? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij komen graag langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?