Voorzie je bedrijfshal of loods van een krachtig wifi netwerk

Door het strategisch plaatsen van accesspoints met verschillende antennetechnieken creëren wij een perfecte wifi dekking waarmee apparaten perfect kunnen roamen.

wifi oplossingen voor bedrijven

In bedrijfshallen en loodsen is een stabiel wifi netwerk erg belangrijk. Onze specialisten voeren op locatie een schouw uit en zorgen voor een goede en betrouwbare wifi dekking.

Specifiek in grote ruimtes met veel metaal zoals magazijnstellingen kan een goede wifi dekking erg lastig zijn. Wij plaatsen op strategische posities accesspoints met omni-directional en sector antennes.

Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een goede wifi dekking waarmee apparaten zonder problemen kunnen roamen als deze bewegen door de ruimte.

Data netwerken

Een greep uit de mogelijkheden

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creeeren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beinvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Maatwerk oplossingen

Ieder project is maatwerk. Wij leveren netwerkoplossingen voor iedere situatie uiteenlopend van een complex netwerk in een magazijn tot evenementlocaties met 400+ simultane verbindingen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij van Duivenbode & Koch leveren maatwerk oplossingen voor eenvoudige tot complexe situaties. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen je graag alle mogelijkheden uit.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?