Logo Duivenbode & Koch

Zakelijke WiFi oplossingen

Wil je gebruik maken van zakelijke WiFi oplossingen? De specialisten van Duivenbode & Koch kunnen jou verder helpen! Wij ontzorgen zowel bedrijven als particulieren met onze WiFi-oplossingen en databekabeling. Als ondernemer krijg je hierbij ondersteuning in de vorm van professioneel advies, maar wij regelen daarnaast ook de volledige installatie (/montage).

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Zakelijke WiFi oplossingen? Laat ons met jou meedenken!

Het draadloze internet in jouw woning of pand versterken? Óf ben je juist op zoek naar een professioneel bedrijfsnetwerk? Ieder project vereist maatwerk door specialisten in dit soort techniek. Kom direct in contact met een van onze adviseurs voor de mogelijkheden voor jouw situatie.

Tevreden met het plan? Onze ervaren monteurs komen op korte termijn bij jou langs om jouw WiFi-oplossing of databekabeling te plaatsen.

Duivenbode & Koch is jouw specialist

Maarten en Robin, de oprichters van Duivenbode & Koch, hebben hun technische specialiteiten sinds 2019 gebundeld. Het leveren van betaalbare kwaliteitsoplossingen (voor zowel de particuliere als zakelijke sector) staat hierbij centraal. Wij helpen je graag om een zakelijk wifi netwerk aan te leggen. 

Zakelijk of particulier: wij staan voor jou klaar. Neem direct contact met ons op, zodat wij op maat met jouw situatie en wensen mee kunnen kijken.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor
Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zakelijke WiFi oplossingen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in voor meer informatie. Onze specialisten kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden. Tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button