Logo Duivenbode & Koch

WiFi voor horeca

WiFi voor horeca inzetten en laten installeren door een specialistische partij? Zoek niet verder! Duivenbode & Koch is jouw technische partner in de omgeving van Rotterdam. Elk project vereist maatwerk door specialisten in dit soort techniek. Kom direct in contact met een van onze adviseurs voor de mogelijkheden voor jouw situatie. Tevreden met ons plan? Onze ervaren monteurs komen op korte termijn bij jou langs om jouw WiFi-oplossing of databekabeling te plaatsen.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Installateur WiFi voor horeca gezocht?

Het inzetten van WiFi in de horeca is een vak apart. Als horeca ondernemer heb je te maken met kassasystemen, handhelds, pinapparaten en gasten die gebruik willen maken van de wifi. De ervaring heeft ons geleerd dat apparaten zoals handhelds en pinapparaten soms lastig verbinding kunnen maken en netwerkfouten geven. Dit kan vervolgens resulteren in het niet-kunnen verwerken van betalingen óf dat gasten zelfs verbinding kunnen maken met het kassasysteem.

Dit zijn allemaal uitdagingen waarmee je als horeca ondernemer rekening moet houden.

Installatiebedrijf Duivenbode & Koch in Barendrecht

Deze onderneming is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond, in 2019, onze bedrijfsnaam. Hierbij werd het leveren van betaalbare kwaliteitsoplossingen, voor zowel de particuliere als zakelijke sector, onze missie.

Neem direct contact met ons op, zodat wij jou van professioneel advies kunnen voorzien.

Bel met onze adviseurs
Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor
Kom in contact!

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot het inzetten van WiFi voor horeca óf kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Wacht niet en neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook onze LinkedIn pagina. Graag tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button