Logo Duivenbode & Koch

Hikvision camerabeveiliging

Zoek je naar een leverancier (en installateur) van Hikvision camerabeveiliging? Wij, van Duivenbode & Koch, kunnen jou direct verder helpen! Beveilig jouw bedrijfspand of woning met een professioneel camerasysteem. Onze beveiligingssystemen zijn maatwerk en volledig afgestemd op jouw situatie. Onze beveiligingsspecialisten denken met je mee om jouw pand effectief te beveiligen.

 

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Hikvision camerabeveiliging? Zakelijk inzetbaar!

De inzet van camerabeveiliging is voor ondernemers een belangrijke oplossing. Het werkt namelijk afschrikwekkend voor inbrekers en creëert een veilig gevoel bij de werknemers. Wist je dat er minder diefstal plaatsvindt bij ondernemingen die beveiligingscamera’s hebben? Als ondernemer heb je de investering in een camerasysteem snel terugverdiend.

Bij een camerasysteem is het van groot belang dat de camera’s op strategische posities worden opgehangen, zodat eventuele incidenten goed op beeld staan. Onze camerasystemen worden veel toepast in winkels, horeca ondernemingen en kantoorpanden.

Camerabewaking rondom jouw huis

De laatste tijd vinden er veel woninginbraken plaats. Vaak wordt er ook geweld toegepast. Hierom kiezen steeds meer particulieren ervoor om hun woning te voorzien van beveiligingscamera’s. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken omdat deze zich in de praktijk hebben bewezen. Je wilt namelijk dat de beveiligingscamera’s het over 5 jaar nog steeds uitstekend werken.

Met onze oplossingen ben je verzekerd van helder beeld; 24 uur en 7 dagen per week. Onze oplossingen zijn erop gemaakt om jaren lang buiten te hangen en zullen ervoor zorgen dat alles en iedereen duidelijk wordt vastgelegd op beeld.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Meer weten over Hikvision camerabeveiliging? Neem contact op!

Zoek je meer informatie over onze Hikvision camerabeveiliging of over een professioneel camerasysteem? Óf wil je dat wij een prijsvoorstel op maat maken? Vul dan, in beide gevallen, gerust onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij zullen jou vervolgens spoedig verder helpen.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button