Logo Duivenbode & Koch

Camerabeveiliging Rotterdam

Op zoek naar betrouwbare camerabeveiliging Rotterdam en omgeving? Dan ben je bij Duivenbode & Koch helemaal aan het juiste adres! Om jouw woning of pand effectief te beveiligen met camerabeveiliging komt er veel meer kijken dan het eenvoudig plaatsen van een beveiligingscamera. De locatie van de camera en het type camera zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Laat onze adviseurs gerust even met jou meekijken!

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Camerabeveiliging Rotterdam? Wij hebben het in huis!

Onze adviseurs zien in de praktijk dat er vaak beveiligingscamera’s op niet-strategische posities zijn opgehangen. Hierdoor heb je bij een incident niet veel aan de gemaakte beelden. Onze adviseurs kijken geheel vrijblijvend hoe je kostenefficiënt jouw woning kan beschermen tegen inbrekers.

Tevreden met het plan? Onze ervaren monteurs komen het camerasysteem professioneel monteren en zorgen ervoor dat jouw woning waterdicht wordt beveiligd.

Camerabeveiliging bij bedrijfspanden is ook mogelijk!

Als ondernemer wil je geen ingewikkeld camerasysteem dat moeilijk te begrijpen is. Ons systeem is eenvoudig te begrijpen en maakt het mogelijk om snel beelden terug te kijken van een incident.

Het camerasysteem is daarnaast in de toekomst eenvoudig uit te breiden met meerdere camera’s zonder dat hiervoor weer een grote investering gemaakt moet worden. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die óók hun eigen beveiliging goed hebben geregeld. Hierdoor hoef jij je geen zorgen dat anderen mensen je camerabeelden kunnen bekijken.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor
Kom in contact!

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden voor jouw camerabeveiliging Rotterdam? Wacht niet en vul dan direct onderstaand formulier in voor meer informatie. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte. Tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button