Logo Duivenbode & Koch

Beveiligingsbedrijf Barendrecht

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren beveiligingsbedrijf Barendrecht en omgeving? Dan ben je bij Duivenbode & Koch helemaal aan het juiste adres! Jouw bedrijfspand of woning optimaal beveiligd met een professioneel alarm- of camerasysteem van Duivenbode & Koch. Wij werken slechts met grote kwalitatieve merken, zoals bijvoorbeeld Ajax en Jablotron. De bedrading van deze alarmsystemen werken wij weg totdat deze onzichtbaar is.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Beveiligingsbedrijf Barendrecht gezocht?

Bij ons staan enkele belangrijke factoren hoog in het vaandel. Allereerst stellen wij voorop dat een alarm- of camerasysteem langdurig werkzaam moet zijn, zodat je niet na enkele maanden alweer een nieuwe moet aanschaffen. Daarnaast zijn wij van mening dat elke situatie anders is en daarom een persoonlijke aanpak vereist. Onze vakmensen installeren de systemen daarom volledig zelf.  

Bovendien werken wij met slimme systemen, zodat je deze gemakkelijk zelf vanuit jouw app kunt bedienen.

Met meerdere componenten leverbaar

Wij kunnen onze systemen met meerdere componenten leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een magneetcontact, een sirene, bewegingsdetectoren en diverse tags. Daarnaast bieden wij ook garantie op onze systemen voor meerdere jaren.

Kom direct in contact met een van onze medewerkers en bespreek de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen. Volg ons op Facebook

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Barendrecht? Neem contact op!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een beveiligingsbedrijf Barendrecht en omstreken óf heb je nog enkele vragen voor ons met betrekking tot onze systemen en/of werkwijze? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen via het formulier op onze website of door direct te bellen naar ons algemene nummer. Tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button