Logo Duivenbode & Koch

Audio Rotterdam

Gebruik maken van kwalitatieve audio systemen in Rotterdam en omgeving? Duivenbode & Koch helpt winkels, horecazaken en meer ondernemers verder in hun zoektocht! Er zijn veel doe-het-zelf oplossingen op de markt op het gebied van audiosystemen. Wij onderscheiden ons van de markt door maatwerk audiosystemen te bieden met een handige app voor de computer, tablet en telefoon die speciaal wordt ingericht voor jouw situatie.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Audio Rotterdam optimaal benutten?

Duivenbode & Koch verzorgt audiosystemen voor iedere branche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een audiosysteem voor restaurants, magazijnen, wellnesscentra en bowlingbanen. Echter zorgen wij er wel altijd voor dat onze oplossing volgens maatwerk geleverd wordt (door per individuele situatie naar de beste mogelijkheden te kijken).

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Kwalitatieve en toekomstbestendige systemen!

Wij werken uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Audac. Hierdoor kunnen wij een kwalitatieve installatie leveren die lang meegaat en weinig tot geen onderhoud vereist. Daarnaast zijn wij ook actief betrokken in het proces van levering tot montage en installatie.

De producten worden bovendien ook geleverd in verpakkingen, waarbij plastic tot een absoluut minimum wordt beperkt uit een duurzaam perspectief.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Meer weten over audio Rotterdam?

Heb je nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets betekenen in jouw zoektocht naar een installateur voor audio Rotterdam? Via het onderstaande formulier kun je in contact met ons komen. Deze aanvraag is natuurlijk vrijblijvend. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen. Laten wij samen tot de beste oplossing voor jouw situatie komen!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button