Audio Horeca

Als je op zoek bent naar professionele audio voor in de horeca, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Tegenwoordig kun je nergens bijna meer om muziek heen In de horeca is muziek een belangrijke sfeerbepaler. Onderzoeken tonen aan dat de juiste muziekkeuze en geluidskwaliteit bezoekersaantallen doet toenemen met maar liefst 23%. Als ondernemer is het daarom ook belangrijk om voor een optimale audiobeleving te zorgen.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Audio Horeca|Optimaal inzetten

Duivenbode & Koch levert maatwerk audiosystemen van hoge kwaliteit die de sfeer in jouw horecazaak verhogen. Wij werken uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Audac. Hierdoor kunnen wij een kwalitatieve installatie leveren die lang meegaat en weinig tot geen onderhoud vereist.

De audio systemen zetten wij in voor restaurants, bars en hotels. Meer weten? Neem contact op. 

Specialist in diverse technische oplossingen!

Onze adviseurs komen langs op locatie om de mogelijkheden en de wensen voor jouw specifieke situatie te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring met audiosystemen zorgen wij voor de perfecte audiobeleving voor consumenten én een systeem dat gemakkelijk te bedienen is voor onze klanten. Wij installeren professionele geluidsinstallaties voor een breed scala aan toepassingen.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten, zodat zij jou van passend en professioneel advies kunnen voorzien.

Bel met onze adviseurs
Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Neem contact op! Audio horeca

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar audio in jouw horeca gelegenheid? Wacht niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen via het onderstaande contactformulier óf door even te bellen met een van onze specialisten. Tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?