Logo Duivenbode & Koch

Ajax inbraakbeveiliging

Als je op zoek bent naar enkele producten van Ajax inbraakbeveiliging, dan ben je bij Duivenbode & Koch zeker aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel en ervaren installateur van het Ajax alarmsysteem. Deze installatie is, voor vrijwel iedere gebruiker, gemakkelijk te bedienen met een app. Daarnaast kunnen onze specialisten jou ook goed wegwijs maken binnen deze besturing. Met een Ajax beveiligingssysteem in jouw pand of woning kun je altijd een vertrouwd gevoel hebben.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Ajax inbraakbeveiliging gezocht? Wij helpen jou verder!

Het Ajax inbraaksysteem is gemakkelijk te bedienen met een app. Met een korte uitleg van een van onze specialisten kun je voortaan zelf jouw pand of woning in de gaten houden. Daarnaast wordt er niet alleen bij inbraakherkenning, maar ook bij wateroverlast of brand meteen een melding gemaakt.

Dit systeem is zelf eenvoudig te installeren & monteren. Indien gewenst kunnen onze monteurs het systeem voor je monteren en installeren tegen een kleine meerprijs. Voor zowel bedrijfspanden als woningen.

Jouw betrouwbare partner in techniek

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond, in 2019, onze bedrijfsnaam. Hierbij werd het leveren van betaalbare kwaliteitsoplossingen, voor zowel de particuliere als zakelijke sector, onze missie.

Neem direct contact met ons op, zodat wij jou van professioneel advies kunnen voorzien. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor jouw wensen en de bijbehorende situatie.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en LinkedIn

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Meer weten over Ajax inbraakbeveiliging?

Heb je nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets betekenen in jouw zoektocht naar Ajax inbraakbeveiliging? Via het onderstaande formulier kun je in contact met ons komen. Deze aanvraag is vrijblijvend. Laten wij samen naar de beste oplossing voor jouw situatie kijken!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button