Logo Duivenbode & Koch

Ajax beveiligingssysteem

Als u op zoek bent naar een Ajax beveiligingssysteem, dan bent u bij Duivenbode & Koch helemaal aan het juiste adres! Deze installatie is, voor vrijwel iedere gebruiker, gemakkelijk te bedienen met een app. Daarnaast kunnen onze specialisten u ook, o.b.v. een korte uitleg, wegwijs maken binnen deze besturing. Met een Ajax beveiligingssysteem in uw pand of woning kunt u altijd een veilig gevoel hebben. Ajax-componenten werken onder de meest extreme omstandigheden, altijd klaar om u te beschermen.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Ajax beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij realiseren het!

Duivenbode & Koch helpt bedrijven én particulieren met technische oplossingen, die perfect aansluiten bij de gewenste situatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan beveiliging, datanetwerken en audiosystemen.

Vraag direct een op-maat-gemaakt advies aan bij een van onze specialisten, zodat de technische installatie optimaal benut kan worden in uw situatie.

Actief betrokken: van aanschaf tot installatie

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Door onze achternamen te combineren ontstond, in 2019, onze bedrijfsnaam. Hierbij werd het leveren van betaalbare kwaliteitsoplossingen, voor zowel de particuliere als zakelijke sector, onze missie.

Wij zijn actief in Zuid-Holland en omstreken en kunnen onze klanten van A tot Z ontzorgen met kwalitatieve beveiligingssystemen. Neem direct contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden voor uw specifieke situatie kunnen bekijken.

Bel met onze adviseurs

Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen. Blijft op de hoogte en volg ons op Facebook

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor

Vragen over Ajax beveiligingssysteem? Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een Ajax beveiligingssysteem? Vul dan, in beide gevallen, gerust onderstaand formulier in voor meer informatie. Tot ziens bij Duivenbode & Koch!

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button