Ajax alarm systeem

Wilt u een Ajax alarm systeem laten installeren in huis óf op de zaak? Duivenbode & Koch staat in beide gevallen voor u klaar! Voor zowel de particuliere als zakelijke markt kan Duivenbode & Koch u verder helpen met alarmsystemen, datanetwerken en audiosystemen. Kwaliteit staat hierbij voorop en dát ziet u terug aan de kwaliteit van onze producten.

Onze diensten

Alarmsystemen

Camerabeveiliging

Data netwerken

Audiosystemen

Ajax alarm systeem kopen? Kom in contact!

Maar waarom zou u nu precies voor een alarminstallatie van Ajax moeten kiezen? Allereerst kunt u dit systeem gemakkelijk bedienen met een app. Met een korte uitleg van een van onze specialisten kunt u voortaan zelf uw pand of woning in de gaten houden. Daarnaast wordt er niet alleen bij inbraakherkenning, maar ook bij wateroverlast of brand meteen een melding gemaakt. Met een Ajax alarm systeem in uw pand of woning heeft u altijd een veilig gevoel.

Duivenbode & Koch kan u volledig ontzorgen met deze technische installatie. Van aanschaf van het product tot installatie en onderhoud; wij hebben de juiste kennis in huis.

Beveiliging in uw huis én op het kantoor met Ajax alarm systemen!

De meeste bedrijven richten zich op de verkoop van een product tegen de meest scherpe tarieven, zodat nieuwe klanten makkelijker binnen worden gehaald. Wij hebben echter een andere werkwijze, omdat wij inzien dat elke situatie (en pand) andere vereisten heeft voor een goede beveiliging.

Zakelijk of particulier: wij staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken.

Bel met onze adviseurs
Maatwerk beveiliging- en netwerksystemen

Duivenbode & Koch is opgericht door Maarten van Duivenbode en Robin Koch. Wij leverden in het verleden computerondersteuning aan particulieren. Wij beide hadden altijd al interesse in de technische sector en kwamen in aanraking met alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi netwerken. Inmiddels hebben wij veel particulieren en bedrijven voorzien van onze kwalitatieve oplossingen.

Onze klanten aan het woord
Wij werken onder andere voor
Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons Ajax alarm systeem of over het ajax beveiligingssysteem? Óf wilt u dat wij een prijsvoorstel op maat maken? Vul dan gerust onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij zullen u spoedig verder helpen! Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?