Over Duivenbode & Koch

Laatbloeien Rotterdam

Laatbloeien biedt ondernemers en bedrijven een prettige werkplek in het centrum van Rotterdam.

Betrokkenheid

Meedenken met de klant

Wij zijn door Laatbloeien begin 2020 benaderd om op technische vlak mee te denken wat betreft de vergaderruimtes, audiosystemen en camerabeveiliging.

Benieuwd naar welke oplossingen wij allemaal hebben geleverd? Hieronder vertellen wij je alles over dit project.

Een passende ruimte

Audiosystemen voor het werkcafé en het theater

Het is erg belangrijk dat ondernemers het werkcafé een prettige ruimte vinden om in te werken. Bij het inrichten van de ruimte hebben onze specialisten gekeken naar de indeling van de ruimte en naar de akoestiek. Hierna is er een keuze gemaakt voor de Xeno speakers van Audac.

Dit type speaker geeft een mooi vol geluid, zelfs op laag volume waardoor het de werksfeer positief beïnvloed.

Veiligheid

Camerabeveiliging

Een veilig gevoel is erg belangrijk. Daarom is er gekozen voor camerabeveiliging. Alle risico’s zijn besproken en op strategische posities zijn 4K-beveiligingscamera’s geplaatst van het merk Hikvision.

Door het strategisch plaatsen van de beveiligingscamera’s is er perfect overzicht, maar wordt de privacy alsnog gewaarborgd.

Narrowcasting

Digital Signage scherm

Als je het werkcafé binnenkomt, hangt er een signage beeldscherm waarop evenementen worden getoond. Dit scherm is een ware eye-catcher voor bezoekers die toevallig langslopen.

Het complete plaatje

Vergaderoplossingen

Wij hebben iedere vergaderruimte voorzien van een touchscreen tablet waarmee je eenvoudig de vergaderruimte kan reserveren.

Daarnaast hebben wij in de grotere vergaderruimtes beeldschermen opgehangen voor videomeetings en presentaties.

Bekijk hier de website van Laatbloeien.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.