Loop jij het risico op een woninginbraak?

Voorkom een woninginbraak met het toonaangevende Jablotron alarmsysteem

Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen

Je hebt het zelf ervaren of je kent iemand waarbij het is gebeurd. Een woninginbraak. Niets is zo vervelend als dat onbekende mensen binnen in je huis zijn geweest en spullen hebben weggenomen. Spullen zoals een computer of de tv zijn gelukkig te vervangen. Maar dieven stelen ook de dierbare sieraden met emotionele waarde…. Deze zijn onvervangbaar

Een woninginbraak kan een flinke nasleep hebben. Zo ervaren veel mensen tot wel 2 jaar na de inbraak slapeloze nachten, paniekaanvallen en voelen ze zich niet meer veilig in hun eigen woning.

Om de kans op een woninginbraak te voorkomen is het verstandig om een alarmsysteem te installeren. Dit schrikt inbrekers af en zal een luid alarm geven als er toch wordt ingebroken.

Wanneer wordt er het meest ingebroken?

Beveilig je woning met het best verkochte alarmsysteem in Duitsland

Schrik potentiele inbrekers af met het Jablotron alarmsysteem. Dit revolutionaire alarmsysteem is veel meer dan alleen een beveiligingssysteem, het kan zelfs je smarthome aansturen en is te bedienen met de smartphone!

Het alarmsysteem is volledig draadloos en snel geïnstalleerd.

Beveiliging begint bij Buzzware

Buzzware is een bedrijf met specialisten in beveiliging met jarenlange ervaring, die onze klanten unaniem aanbevelen. Wij hebben al veel klanten mogen blij maken met onze oplossingen.

We werken bij Buzzware uitsluitend met het Jablotron alarmsysteem, die we zonder twijfel durven aanbevelen aan onze klanten. Zodat je jouw woning professioneel kunt beveiligen, met een systeem dat je eenvoudig gebruikt en beheert.

Beveiligingssticker Duivenbode & Koch

Marian van Geel

Buzzware heeft bij ons een alarmsysteem geïnstalleerd. Het alarmsysteem was binnen enkele uren geïnstalleerd en werkt perfect. Wij zijn er erg blij mee.

Eerst zien, dan geloven

Met het professionele Jablotron alarmsysteem kun je vertrouwen op waterdichte beveiliging. Vraag een gratis en vrijblijvende demonstratie aan.

Onze experts komen vrijblijvend bij je langs voor een demonstratie van het Jablotron alarm en kijken naar hoe jouw woning effectief kan worden beveiligd.

5 jaar garantie

Buzzware is erkend Installateur van het Jablotron-alarmsysteem. Wettelijk heb je daarop standaard 2 jaar garantie. Bij Buzzware breiden we dat voor je uit naar 5 jaar, omdat we 100% staan achter de beveiliging die we aanbieden. En ben je toch niet helemaal tevreden? Geef het
ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing die past bij wat je zoekt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het alarmsysteem?

Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het Jablotron-alarmsysteem. Je betaalt uitsluitend €99 per jaar voor het belangrijke onderhoud. We vervangen alle batterijen en maken de melders schoon, zodat je daar weer volledig op kunt vertrouwen.

Hoelang duurt de installatie van het alarmsysteem?

Gemiddeld hebben we zo’n 3 uur nodig om het professionele alarmsysteem op locatie te installeren. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijke uitleg, zodat je precies weet hoe de alarminstallatie werkt.

Kan ik het systeem aansluiten op de meldkamer?

Je kunt het systeem laten aansluiten op de meldkamer. Houd er rekening mee dat daar vanuit de meldkamer kosten aan verbonden zullen zijn. Je kunt het systeem ook goed gebruiken zonder aansluiting, omdat je ook op afstand zelf een melding ontvangt.

Kan ik op afstand een melding krijgen als het alarm afgaat?

Ja, via de meegeleverde gratis app krijg je een melding zodra het alarm afgaat. Bovendien kun je via de app het complete alarmsysteem bedienen. Op die manier heb je altijd de volledige controle.

Vrijblijvende demonstratie

Zelf ervaren hoe het Jablotron alarmsysteem werkt? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie. En sterker nog, we brengen meteen voor je in kaart wat de zwakke plekken in jouw woning zijn en hoe we die waterdicht kunnen beveiligen.

Maak kennis met het Jablotron alarmsysteem, nu met een korting oplopend tot wel € 500,-