Video intercom systemen

Voor woningen en bedrijfspanden

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe video intercomsysteem of het vervangen van een huidige intercom installatie inclusief hergebruik van de bekabeling, bij ons ben je aan het juiste adres.

Installaties en onderhoud

Modern intercomsysteem

Wil je graag weten wie er bij jou voor de deur staat? Dat kan met een video intercomsysteem. Daarnaast kan je ook nog praten met wie er voor de deur staat zonder dat je de deur open hoeft te doen.

VvE en zijn jullie op zoek naar een nieuw intercomsysteem omdat het oude systeem aan vervanging toe is? Wij kunnen het verouderde intercomsysteem vervangen en de bestaande bekabeling hergebruiken.

Wij werken o.a. met Hikvision en Comelit en kunnen bestaande installaties ook onderhouden.

Waar wij voor staan

Waarom klanten voor ons kiezen

Er zijn ontzettend veel alarmsystemen op de markt. Duivenbode & Koch werkt met enkele toonaangevende merken. Die koppelen we aan onze kennis en ervaring, zodat we altijd een passende oplossing leveren. Waar dan ook!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje.

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Grote projecten

Intercomsystemen voor flats en appartementscomplexen

Voor grotere projecten zoals flatgebouwen en appartementscomplexen werken wij met het Comelit intercomsysteem. Comelit is marktleider op het gebied van intercomsystemen en bied betrouwbare systemen die eenvoudig te zijn bedienen.

Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken van de intercom systemen.

Koppeling met smartphones

Intercom systeem laten vervangen? Met de nieuwste type binnenposten kunt u zelfs met de telefoon de oproep beantwoorden en de deur openen.

Wij werken o.a. voor