Domotica systemen

Wat wij realiseren

Ons team van domotica experts gaat uit van de gedachte dat huisautomatisering een waardevolle toevoeging moet zijn voor in huis. Van bediening met de telefoon tot touchscreens in elke ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Duivenbode & Koch

Erkend Control4 Dealer

Control4 Authorized Dealer

Thuisbioscoop

Heeft u altijd al gedroomd van een thuisbioscoop? Wij maken die droom werkelijkheid. Ongeacht het budget kunnen wij een oplossing bieden. Of het nu gaat om hoogwaardige merken als Bowers & Wilkins, Dali, of Piega, wij bieden een scala aan mogelijkheden die ook te beluisteren zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ons toegewijde team verzorgt niet alleen de installatie, maar integreert de thuisbioscoop ook naadloos in uw domoticasysteem. Of u nu van plan bent om een film te kijken of te genieten van andere multimedia-ervaringen, wij garanderen een ware bioscoopbeleving in het comfort van uw eigen huis.

Audio in de gehele woning

Laat uw huis doordringen met muziek waar u ook bent. Wij bieden hoogwaardige oplossingen om geluid in elke ruimte te verspreiden, met zowel zichtbare als onzichtbare mogelijkheden. Onze oplossingen kunnen volledig worden aangepast aan uw interieur met levering in elke gewenste RAL-kleur. Zo integreert het geluidssysteem perfect in de esthetiek van uw ruimte, waardoor u overal kunt genieten van kwalitatieve muziek zonder concessies te doen aan stijl.

Slimme verlichting

Vaak worden woningen voorzien van diverse soorten verlichting, resulterend in meerdere dimmers aan de wand om elke lamp individueel te bedienen. Dit kan echter slimmer. Bij ons maken we gebruik van panelen met knoppen. Met deze knoppen activeert u lichtscènes die vanuit de app kunnen worden geprogrammeerd. Op deze manier kunt u altijd met één druk op de knop de gewenste sfeer creëren. Het gebruik van geavanceerde bedieningspanelen vereenvoudigt en optimaliseert de verlichtingscontrole in uw woning, waardoor u moeiteloos de perfecte ambiance kunt oproepen.

Elektrische gordijnen​

Gun jezelf het gemak van elektrische gordijnen. Met een druk op de knop gaan deze automatisch open of dicht. Dankzij de integratie in het domoticasysteem kan dit automatisch gebeuren als u naar bed gaat of als u tv gaat kijken.

Domotica systeem aanleggen

Duivenbode & Koch, uw domotica installateur

Wij verwezenlijken uw wensen, variërend van slimme verlichting tot speakers in elke ruimte en zelfs een complete thuisbioscoop. Niets is voor ons te uitdagend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige domotica-oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Wij werken o.a. voor