Logo Duivenbode & Koch

Toegangscontrole

Ons toegangscontrolesysteem is eenvoudig te bedienen en schaalbaar, zodat u het aantal werknemers kunt beheren dat op een bepaald moment uw pand betreedt. Het heeft een stijlvol ontwerp dat past bij elke stijl van gebouw en bovendien geen vaste maandelijkse kosten.

Professionele toegangscontrole

Onze toegangscontrole oplossingen zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die controle willen hebben over wie bepaalde ruimtes kan betreden. Het is eenvoudig te bedienen, schaalbaar en heeft een stijlvol ontwerp dat in elke omgeving op zijn plaats is.

Vooruitstrevende techniek met Smartphone en Apple watch app

Als je een nieuw toegangscontrole systeem kiest dan wil je natuurlijk wel een systeem dat is voorzien van de laatste technieken.

Onze toegangscontrole oplossingen zijn te gebruiken met de traditionele tag en tegenwoordig zelfs met de smartphone en de Apple watch app waardoor tags verleden tijd zijn.

Waarom klanten voor ons kiezen

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het toegangscontrolesysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ieder pand is anders, iedere klant heeft andere wensen. Daarom benaderen wij elk project als maatwerk. Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om meer te vertellen over de toegangscontrole mogelijkheden. Volg ons op LinkedIn.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button