Logo Duivenbode & Koch

Voorzie je bedrijfshal of loods van een krachtig wifi netwerk

Met onze kostenefficiënte oplossingen ontzorgen wij bedrijven met de realisatie van een krachtige en betrouwbare wifi dekking.

Ontzorging van bedrijven met betrouwbare en stabiele wifi

Bij bedrijven is een stabiel wifi netwerk van groot belang. Het is daarom belangrijk dat hier goed over wordt nagedacht. Onze adviseurs voeren op locatie metingen uit en stellen aan de hand van de resultaten een plan op voor de realisatie van het nieuwe wifi netwerk.

Specifiek in grote ruimtes met veel metaal zoals magazijnstellingen kan een goede wifi dekking erg lastig zijn. Wij plaatsen op strategische posities accesspoints met omni-directional en sector antennes.

Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een goede wifi dekking waarmee apparaten zonder problemen kunnen roamen als deze bewegen door de ruimte.

Data netwerken

Veel meer dan alleen een perfecte wifi dekking

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creëren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beïnvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Maatwerk oplossingen

Ieder project is maatwerk. Wij leveren netwerkoplossingen voor iedere situatie uiteenlopend van een complex netwerk in een magazijn tot evenementlocaties met 400+ simultane verbindingen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij van Duivenbode & Koch leveren maatwerk oplossingen voor eenvoudige tot complexe situaties. 

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?

Call Now Button