Logo Duivenbode & Koch

Video intercom systemen voor woningen en bedrijfspanden

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe video intercomsysteem of het vervangen van een huidige intercom installatie inclusief hergebruik van de bekabeling, bij ons ben je aan het juiste adres.

Modern intercomsysteem

Wil je graag weten wie er bij jou voor de deur staat? Dat kan met een video intercomsysteem. Daarnaast kan je ook nog praten met wie er voor de deur staat zonder dat je de deur open hoeft te doen.

VvE en zijn jullie op zoek naar een nieuw intercomsysteem omdat het oude systeem aan vervanging toe is? Wij kunnen het verouderde intercomsysteem vervangen en de bestaande bekabeling hergebruiken.

Wij werken o.a. met Hikvision en Comelit en kunnen bestaande installaties ook onderhouden.

Intercomsystemen voor flats en appartementscomplexen

Voor grotere projecten zoals flatgebouwen en appartementscomplexen werken wij met het Comelit intercomsysteem. Comelit is marktleider op het gebied van intercomsystemen en bied betrouwbare systemen die eenvoudig te zijn bedienen.

 

Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken van de intercom systemen.

Deur openen

Onze intercomoplossingen kunnen wij indien gewenst het intercomsysteem aansluiten op een deur zodat je eenvoudig vanuit je woning de deur kan openen.

Waarom klanten voor ons kiezen

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ieder pand is anders, iedere klant heeft andere wensen. Daarom benaderen wij elk project als maatwerk. Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend langs op locatie om meer te vertellen over de video intercomsystemen. Volg ons op LinkedIn.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?

Call Now Button