Logo Duivenbode & Koch

Camerabeveiliging voor bedrijven

Diefstal is een risico dat iedere ondernemer loopt. Professionele beveiligingscamera’s verminderen de kans op inbraak en diefstal.

Professionele camerabeveiliging voor bedrijven in iedere situatie

Voor ondernemers is een camerasysteem een waardevolle investering. Het werkt namelijk afschrikwekkend voor inbrekers en creëert een veilig gevoel bij de werknemers.

Wist je dat er minder diefstal plaatsvindt bij ondernemingen die beveiligingscamera’s hebben? Als ondernemer heb je de investering in een camerasysteem snel terugverdiend.

Bij een camerasysteem is van van belang dat de camera’s op strategische posities worden opgehangen zodat je incidenten goed op beeld hebt staan.

Onze camerasystemen worden veel toegepast in winkels, horeca ondernemingen en kantoorpanden.

Hikvision ColorVu Camera Zwart

Eenvoudig te bedienen camerasysteem

Als ondernemer wil je geen ingewikkeld camerasysteem dat moeilijk te begrijpen is. Ons systeem is eenvoudig te begrijpen en maakt het mogelijk om snel beelden terug te kijken van een incident.

Eenvoudige bediening

Bekijk eenvoudig de beelden met de handige app op je telefoon of via de computer. Ook kunnen wij een scherm plaatsen die continue de camerabeelden laat zien.

Razendsnel terugkijken

Heeft er zich een incident voorgedaan? Het terugkijken van de beelden is eenvoudig en snel gedaan zodat je weer verder kan met andere zaken.

Langetermijninvestering

Het systeem is in de toekomst eenvoudig uit te breiden met meerdere camera's zonder dat je weer een grote investering moet maken.

Privacy gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die hun beveiliging goed hebben geregeld. Hierdoor hoef jij je geen zorgen dat anderen mensen je camerabeelden kunnen bekijken.

Benieuwd naar wat een camerasysteem kan betekenen voor jouw onderneming of bedrijfspand? Onze beveiligingsspecialisten komen graag bij je langs om je wensen en eisen te bespreken.

Beveiligingscamera's om risico's te verminderen

Er zijn veel verschillende type beveiligingscamera’s op de markt. Iedere camera heeft zijn eigen toepassing.

Het is erg belangrijk dat de juiste camera wordt gekozen en deze strategisch wordt geplaatst. Onze adviseurs brengen alle risico’s in kaart en bekijken hoe we het object goed kunnen beveiligen op een kostenefficiënte manier.

Wat ons onderscheid van de markt

Duivenbode & Koch onderscheidt zich van de markt door meer te bieden dan alleen beveiligingscamera’s. Wij leveren camerabeveiliging dat we slim integreren met bestaande systemen. 

In winkels kunnen wij het kassasysteem koppelen aan het camerasysteem. Hierdoor kunnen transacties eenvoudig worden teruggekeken. Bij kantoorpanden is het mogelijk om het toegangscontrolesysteem te koppelen. Hierdoor kun je eenvoudig zien wie er wanneer is binnen gekomen. 

Waarom klanten voor ons kiezen

Benieuwd naar de voordelen van camerabeveiliging voor jouw bedrijf?

Door het plaatsen van camerabeveiliging rondom het bedrijf verminder je de kans op diefstal en zorg je voor een veilig gevoel.

Ben je benieuwd naar de voordelen voor jouw onderneming? Onze adviseurs bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden op locatie.

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en een van onze adviseurs zal contact met je opnemen.

Direct een medewerker spreken?
Hikvision PTZ camera
Call Now Button