Logo Duivenbode & Koch

Camerabeveiliging

Beveilig je bedrijf of woning met professionele camerabeveiliging. Onze beveiligingssystemen zijn maatwerk en volledig afgestemd op jouw situatie.

Onze beveiligingsspecialisten denken met je mee om je pand effectief te beveiligen.

Camerabeveiliging voor iedere sector

Camerabeveiliging is tegenwoordig niet meer alleen voor grote banken en tankstations, maar ook voor restaurants of kleine winkeliers. Daarnaast zijn er steeds meer particulieren die hun huis beveiligen met een camera. Het installeren van camerabeveiliging is maatwerk, daarom is het belangrijk dat iedere situatie op zijn eigen manier wordt benaderd.

 

Met alle kennis onder een dak kunnen wij je voorzien van de meest geavanceerde beveiliging. Het is mogelijk om alleen te kiezen voor camerabeveiliging of om voor het totaalplaatje te gaan. Met verschillende diensten onder een dak bieden wij een volledig pakket. 

De voordelen van camerabeveiliging

Het hebben van een camerabeveiliging zorgt er dat er altijd zicht is op plekken rondom het huis of bedrijfspand. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen voor het hebben van een camerabeveiliging:

·        Het heeft een afschrikkend effect. Het hebben van een camera zorgt ervoor dat inbrekers worden afgeschrikt. Het is namelijk veel aannemelijker dat ze worden herkend.

·        Wanneer er wel wordt ingebroken, zijn er beelden die bekeken kunnen worden. Op deze manier is het alsnog mogelijk om de dader te achterhalen.

 

·        Ook wanneer je niet thuis bent kun je tegenwoordig op de camera’s meekijken. Wanneer je een melding krijgt op de telefoon kun je meekijken om te kijken of de kust veilig is. 

Camerabeveiliging laten installeren?

Camerabeveiliging laten installeren laat je uitvoeren door de ervaren installateurs van Duivenbode & Koch. Daarnaast kunnen wij meedenken over een beveiligingsplan waardoor elke plek optimaal beveiligd is. Naast het verzorgen van goede camerabeveiliging bieden wij ook andere opties aan voor een goede beveiliging, zoals alarmsystemen.

Wij zijn gevestigd in Barendrecht en zijn werkzaam in de omgeving. Zo installeren wij bijvoorbeeld in Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht en andere steden eromheen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het installeren van camerabeveiliging! 

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op

Direct een medewerker spreken?
Call Now Button