Logo Duivenbode & Koch

Audiosystemen voor bedrijven & woningen

Audiosystemen voor een wachtruimte, sportschool, restaurant of eigen woning? Wij leveren eenvoudig te bedienen audiosystemen voor iedereen. 

Een goede geluidsinstallatie is belangrijk

Muziek in de ruimte bepaald voor een groot deel de sfeer. Een belangrijk onderdeel voor hoe de muziek klinkt in de ruimte is het type luidspreker en de plek van de luidsprekers. Wanneer dit niet goed geplaatst is of een slecht geluid afgeeft zal de muziek in de ruimte als irritant worden opgevat.

 

Om te zorgen voor de perfecte audio-installatie komen onze adviseurs langs op locatie om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Duivenbode & Koch heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van audiosystemen. Hierdoor kunnen wij zorgen voor de perfecte audiobeleving die eenvoudig te bedienen is voor iedereen. 

Audiosystemen voor iedere toepassing

Wij verzorgen audiosystemen voor iedere branche. Denk hierbij aan een audiosysteem voor een restaurant tot magazijnen en van wellness centrums tot bowlingbaan. Benieuwd naar wat Duivenbode & Koch voor jou kan betekenen? Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Woonhuizen

In een woning is muziek een belangrijke element voor de sfeer. Van de tuin tot aan de woonkamer, met een audiosysteem is het mogelijk in iedere ruimte. Onze systemen zijn eenvoudig te bedienen met de telefoon, tablet en de pc. Daarnaast is het mogelijk om bedienpanelen in iedere ruimte te plaatsen.

 

Restaurants

Een slimme plaatsing van een audiosysteem in een restaurant zorgt voor de perfecte audiobeleving voor de gasten. Een goede sfeer kan onder andere gecreëerd worden met muziek en zorgt ervoor dat gasten langer blijven zitten. Hierdoor zullen zij ook meer geld omzetten. Gemiddeld verdienen ondernemers de audio-installatie terug binnen drie jaar. 

Winkelpanden en supermarkten

De juiste muziek zorgt ervoor dat de klanten zich ontspannen voelen. Wij leveren audiosystemen die automatisch inschakelen wanneer de winkel wordt geopend. Daarnaast kunnen de systemen ook dienen als een omroepinstallatie door middel van de ingebouwde microfoons. 

Woonhuizen

Uiteenlopend van muziek in de tuin tot aan luidsprekers in iedere ruimte. Onze systemen zijn eenvoudig te bedienen met de telefoon, tablet en de pc. We kunnen zelfs bedienpanelen in iedere ruimte plaatsen voor eenvoudige bediening.

Restaurants

Door de slimme plaatsing van speakers zorgen wij voor een perfecte audiobeleving voor de gasten. Door de juiste sfeer neer te zetten zorg je ervoor dat gasten langer blijven zetten en meer geld omzetten.

Winkelpanden en supermarkten

Met de juiste muziek voelen klanten zich ontspannen. Dit leidt tot meer uitgaven. Wij leveren systemen die automatisch inschakelen tijdens openingstijden en kunnen worden gecombineerd met microfoons als omroepinstallatie.

Recreatiebranche​

Als je gebouw meerdere ruimtes heeft zorgen wij voor de perfecte audiobeleving in iedere ruimte. Vanaf een tablet kan via een eenvoudig te begrijpen applicatie de muziek en het volume worden geregeld in iedere ruimte. Creëer de perfecte setting met muziek.

Magazijnen en werkplaatsen

Een positieve werksfeer op de werkvloer is belangrijk, muziek kan hier aan bijdragen. Met de audiosystemen van Duivenbode en Koch heb je overal tegen lage kosten een goede muziek verdeling. Met de juiste muziek zul je merken dat de sfeer beter wordt en de productiviteit wordt verhoogd. 

Sportscholen

Een geluidsinstallatie in de sportschool zorgt ervoor dat sporters gemotiveerd kunnen sporten. Door het juiste audiosysteem met het juiste volume kun je hier aan bijdragen. In combinatie met het juiste volume kunnen de sportprestaties naar een hoger niveau worden getild.

Recreatiebranche

Door het plaatsen van een geluidsinstallatie in een gebouw met meerdere ruimtes kun je zorgen dat in iedere ruimte dezelfde muziek draait. Zo loopt het geluid goed in elkaar over wanneer er van de ene naar de andere ruimte wordt verplaatst. Creëer de perfecte setting met muziek.

Ieder audio project is maatwerk. Staat jouw branche er niet bij of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze adviseurs komt vrijblijvend op locatie langs om de mogelijkheden door te nemen.

Eenvoudig te bedienen audiosystemen

Er zijn veel doe-het-zelf oplossingen op de markt op het gebied van audiosystemen. Wij onderscheiden ons van de markt door de maatwerk audiosystem te bieden met een handige app voor de computer tablet en telefoon. Deze app wordt speciaal ingericht voor jouw situatie.

Duurzame geluidsinstallaties

Als je investeert in een nieuw audiosysteem, dan wil je dat het systeem lang meegaat. Onze systemen staan garant voor een lange levensduur en zijn energiezuinig.

Onderhoudsvriendelijke audiosystemen

Wij werken uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde merken zoals Audac. Hierdoor kunnen wij een kwalitatieve installatie leveren die lang meegaat en weinig tot geen onderhoud vereist.

 

Toekomst bestendige audiosystemen

De techniek ontwikkeld in snel tempo door. Daarom plaatsen wij modulaire audiosystemen met uitwisselbare modules. Hierdoor hoef je in de toekomst niet heel het systeem te vervangen als er een nieuwe techniek zich aanbied op de markt.

Beperkte impact voor het milieu

De producten worden geleverd in verpakkingen waarbij plastic tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast voeren wij het verpakkingsmateriaal af op een verantwoorde manier.

AUDAC-sustainability-minimal-maintenance
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze adviseurs komt graag op locatie langs om de mogelijkheden door te nemen. Wij leveren naast audiosystemen ook beveiligingsoplossingen en datanetwerken.
Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming

Wij leveren hoogwaardige audiosystemen aan bedrijven en particulieren. Onze systemen zijn eenvoudig te bedienen en van hoge kwaliteit.

Benieuwd naar wat audio voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met je op. Direct iemand spreken? Je kan ons ook bellen of mailen. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Waarom klanten voor ons kiezen
Klanten aan het woord
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een geluidsinstallatie?

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens stellen wij een audio plan op. Tevreden met het plan? Dan gaan onze ervaren monteurs over tot het professioneel installeren van het systeem. Samen met jou richten wij de app in op de tablet zodat deze perfect aansluit bij jouw situatie. Naast audiosystemen leveren wij nog meer diensten. Bekijk al onze diensten.

Direct een medewerker spreken?
Call Now Button