Logo Duivenbode & Koch

Ontdek de mogelijkheden van het Ajax alarmsysteem

Het Ajax alarmsysteem is een eenvoudig te bedienen alarmsysteem dat voor iedereen toegankelijk is.

Het Ajax alarmsysteem

Als je kiest voor een alarmsysteem van Ajax, dan kies je voor een eenvoudig te bedienen alarmsysteem dat voorzien is van de laatste technologieën. 

Ajax onderscheid zich van de concurrentie door stijlvolle producten te ontwikkelen die passen in ieder interieur zonder afbreuk te doen op de beveiliging.

Ajax Alarmsysteem

Ajax alarmsysteem: Eenvoudig te bedienen

Ontdek hieronder alle manieren hoe je het Ajax alarmsysteem kan bedienen.

Mobiele app

Een van de gebieden waarop Ajax uitblinkt is de mobiele app.

Deze handige app stelt je in staat om de status van het alarmsysteem te zien, alarmmeldingen te ontvangen en uiteraard om het alarmsysteem in en uit te schakelen.

Een van de gebieden waarop Ajax uitblinkt is de mobiele app.

Deze handige app stelt je in staat om de status van het alarmsysteem te zien, alarmmeldingen te ontvangen en uiteraard om het alarmsysteem in en uit te schakelen.

De MyJablotron app

Bij je nieuwe Jablotron systeem ontvang je de MyJablotron app. Via deze handige app kan je het alarmsysteem eenvoudig op een veilige manier bedienen. Daarnaast kan je met de smartwatch het alarmsysteem zelfs bedienen vanaf de smartwatch.

Bij een alarmmelding zal de app je hiervan op de hoogte brengen.

Duivenbode & Koch, uw Jablotron installateur

Wij van Duivenbode & Koch zijn gecertificeerd installateur van het Jablotron alarmsysteem. Wij brengen alle risico’s in kaart en zorgen ervoor dat je woning of bedrijfspand goed wordt beschermd tegen inbrekers.

Daarnaast haal je bij ons meer uit het Jablotron alarmsysteem. Zo kunnen wij je CV-ketel, warmtepomp en meer koppelen aan het alarmsysteem zodat je bij een storing een melding ontvangt op het bedieningspaneel en in de app.

Jablotron alarmsysteem demonstratie

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers?

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers? vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs zal vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een medewerker spreken?

Uitstekende garantie van 5 jaar

Duivenbode & Koch is erkend Installateur van het Jablotron alarmsysteem. Wettelijk heb je daarop standaard 2 jaar garantie. Bij Duivenbode & Koch breiden we dat voor je uit naar 5 jaar, omdat we 100% staan achter de beveiliging die we aanbieden. En ben je toch niet helemaal tevreden? Geef het ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing die past bij wat je zoekt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het alarmsysteem?

Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het Jablotron-alarmsysteem. Je kan ervoor kiezen om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor het belangrijke onderhoud. We vervangen alle batterijen en maken de melders schoon, zodat je daar weer volledig op kunt vertrouwen.

Hoelang duurt de installatie van het alarmsysteem?

Gemiddeld hebben we zo’n 3 uur nodig om het professionele alarmsysteem op locatie te installeren. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijke uitleg, zodat je precies weet hoe de alarminstallatie werkt.

Kan ik het systeem aansluiten op de meldkamer?

Je kunt het systeem laten aansluiten op de meldkamer. Houd er rekening mee dat daar vanuit de meldkamer kosten aan verbonden zullen zijn. Je kunt het systeem ook goed gebruiken zonder aansluiting, omdat je ook op afstand zelf een melding ontvangt.

Kan ik op afstand een melding krijgen als het alarm afgaat?

Ja, via de meegeleverde gratis app krijg je een melding zodra het alarm afgaat. Bovendien kun je via de app het complete alarmsysteem bedienen. Op die manier heb je altijd de volledige controle.

Het Jablotron alarmsysteem zelf ervaren?

Zelf ervaren hoe het Jablotron alarmsysteem werkt? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie. En sterker nog, we brengen meteen voor je in kaart wat de zwakke plekken in jouw woning zijn en hoe we die waterdicht kunnen beveiligen.

Call Now Button