Logo Duivenbode & Koch

Ajax alarmsysteem

Het Ajax alarmsysteem is een eenvoudig te bedienen alarmsysteem dat voor iedereen toegankelijk is.

De mogelijkheden van een Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsystemen zijn professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zijn voorzien van de laatste technologieën. Ajax alarmsystemen onderscheiden zich van de concurrentie door stijlvolle producten te ontwikkelen die passen in ieder interieur zonder afbreuk te doen op de beveiliging.  

Ajax Alarmsysteem

Ajax alarmsysteem: Eenvoudig te bedienen

Een alarmsysteem van Ajax is aangesloten op de Ajax hub, ook wel het brein van het systeem. Deze hub analyseert mogelijke bedreigingen, zorgt voor een filter voor valse alarmen en geeft een waarschuwing wanneer er echt gevaar dreigt. Door constant gegevens te verzamelen blijft het alarmsysteem accuraat.

Mobiele app

Het alarmsysteem is eenvoudig te bedienen via de mobiele app. Deze handige app stelt je in staat om de status van het alarmsysteem te zien, alarmmeldingen te ontvangen en uiteraard om het systeem in en uit te schakelen.

Duivenbode & Koch, uw Ajax alarmsysteem installateur

Bij Duivenbode & Koch zijn wij gespecialiseerd in het installeren van Ajax alarmsystemen. Door onze ervaring met het installeren van alarmsystemen weten wij precies welke gevaren in kaart gebracht moeten worden. Hierdoor is je woning of bedrijfspand goed beschermd tegen inbrekers.

 

Daarnaast kunnen wij jou ook uitleg geven over hoe te werken met de app van Ajax. Hierdoor weet je zelf hoe je het beste dit systeem kunt bedienen. 

Jablotron alarmsysteem demonstratie

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers?

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers? vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs zal vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een medewerker spreken?

Uitstekende garantie van 5 jaar

Duivenbode & Koch is erkend Installateur van het Ajax alarmsysteem. Wettelijk heb je daarop standaard 2 jaar garantie. Bij Duivenbode & Koch breiden we dat voor je uit naar 5 jaar, omdat we 100% staan achter de beveiliging die we aanbieden. En ben je toch niet helemaal tevreden? Geef het ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing die past bij wat je zoekt.

FAQ: Veelgestelde vragen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het alarmsysteem?

Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het Ajax alarmsysteem. Je kan ervoor kiezen om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor het belangrijke onderhoud. We vervangen alle batterijen en maken de melders schoon, zodat je daar weer volledig op kunt vertrouwen.

Hoelang duurt de installatie van het alarmsysteem?

Gemiddeld hebben we zo’n 3 uur nodig om het professionele alarmsysteem op locatie te installeren. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijke uitleg, zodat je precies weet hoe de alarminstallatie werkt.

Kan ik het systeem aansluiten op de meldkamer?

Je kunt het systeem laten aansluiten op de meldkamer. Houd er rekening mee dat daar vanuit de meldkamer kosten aan verbonden zullen zijn. Je kunt het systeem ook goed gebruiken zonder aansluiting, omdat je ook op afstand zelf een melding ontvangt.

Kan ik op afstand een melding krijgen als het alarm afgaat?

Ja, via de meegeleverde gratis app krijg je een melding zodra het alarm afgaat. Bovendien kun je via de app het complete alarmsysteem bedienen. Op die manier heb je altijd de volledige controle.

Het Ajax alarmsysteem zelf ervaren?

Zelf ervaren hoe het Ajax alarmsysteem werkt? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie. Sterker nog, we brengen meteen voor je in kaart wat de zwakke plekken in jouw woning zijn en hoe we die waterdicht kunnen beveiligen.

Call Now Button