Logo Duivenbode & Koch

Alarmsystemen voor woningen & bedrijfspanden

Beveilig jouw pand of woning met professionele alarmsystemen. Wij bieden alarmoplossingen voor bedrijven en particulieren van hoge kwaliteit. Zowel een bedraad als draadloos alarmsysteem mogelijk.

Betrouwbare alarmbeveiliging

Overtuigd van het belang van beveiliging, maar geen idee waar te beginnen? Het aanbod aan alarmsystemen is namelijk erg groot. Duivenbode & Koch heeft veel ervaring met het beveiligen van bedrijfspanden en woningen.

Die ervaring zetten we graag voor je in. Daarnaast werken wij slechts met toonaangevende merken. Door deze combinatie kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende beveiligingsoplossing leveren!

Wij werken met de volgende merken
Dit vinden onze klanten

Alarmsysteem aanleggen?

Er zijn ontzettend veel alarmsystemen op de markt. Duivenbode & Koch werkt met enkele toonaangevende merken. Die koppelen we aan onze kennis en ervaring, zodat we altijd een passende oplossing leveren. Waar dan ook!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje.

Rookmelders

Het belang van rookmelders kan niet genoeg benadrukt worden. Vaak is dit de eerste stap bij het signaleren van brand. Wie kiest voor een nieuw alarmsysteem, kan de rookmelders daaraan koppelen. Dit houdt in dat brandmeldingen ook op je telefoon binnenkomen. Zo kan er snel actie worden ondernomen. Wij leveren deze rookmelders.

Paniekknoppen

Loop je een verhoogde kans op inbraak of wil je gewoon extra veiligheid creëren? Denk dan eens na over een paniekknop. Als deze wordt ingedrukt, wordt de meldkamer op de hoogte gebracht van de dreigende situatie. Daardoor worden de hulpdiensten snel ingeschakeld als je ze nodig hebt.

Bedraad en draadloze alarmsystemen

Alarmsystemen kunnen, afhankelijk van de toepassing, zowel draadloos als bedraad worden geleverd. Een draadloos beveiliging systeem zorgt ervoor dat de ruimte wel is beschermd, maar zonder dat er kabels zichtbaar zijn. En dat ziet er net wat mooier uit!

Alarmsysteem met camera's

Breid je alarmsysteem uit met onze hoogwaardige beveiligingscamera’s zodat je inbrekers vastlegt. Eenvoudig te bedienen met een handige app.

Beveiliging is geen standaard product. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken en samen met jou te kijken hoe we het object effectief kunnen beschermen.

Waarom klanten voor ons kiezen
Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend.

Kosten alarmsysteem aanvragen?

Een investering in een nieuw alarmsysteem komt altijd voort uit de wens om een woning of bedrijf goed te beschermen tegen inbraak. Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om de juiste oplossing te adviseren.

Onze monteurs zorgen bovendien voor professionele montage. Kom direct in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij werken onder andere voor

Alarmsysteem woning

Een alarmsysteem in de woning bevordert de veiligheid. Het beschermt tegen inbraken, brand of andere gevaren in en rondom het huis. Voor alarmsystemen in huis maakt Duivenbode & Koch gebruik van de alarmsystemen van Jablotron of Ajax Security.

 

Deze systemen zijn fijn in gebruik en makkelijk te installeren. Daarnaast is er weinig bekabeling nodig waardoor het geen opvallend item aan de muur wordt. 

Een onderscheidende factor is het maken van slimme koppelingen met andere systemen. Zo is het mogelijk om de CV-ketel tot de zwembadpomp en zelf een professioneel camerasysteem te koppelen aan hetzelfde alarmpaneel. Hierdoor komen alle meldingen overzichtelijk op een punt samen. 

Alarmsystemen bedrijven

Een alarmsysteem voor bedrijven is onmisbaar. Het zorgt ervoor dat alle ruimtes goed beveiligd zijn en hierdoor veilig voor inbrekers. Daarnaast detecteren zij ook wanneer er kans is op brand. Door het pand te beveiligen worden alle eigendommen goed beschermd.

Met de systemen waar Duivenbode & Koch mee werkt zijn er oneindige mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om meerdere ruimtes afzonderlijk te beveiligen. Daarnaast is het mogelijk om de inzet van misgeneratoren in te zetten. Hierdoor wordt er in een korte tijd het zicht ontnomen van inbrekers.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een alarmsysteem voor jouw bedrijf? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Dit vinden onze klanten
Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ieder pand is anders, iedere klant heeft andere wensen. Daarom benaderen wij elk project als maatwerk. Om een effectieve bescherming te realiseren komen wij graag voor advies langs op locatie. Een bezoek aan onze showroom in Barendrecht is op afspraak mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op
Direct een medewerker spreken?
Call Now Button