Logo Duivenbode & Koch

Diensten

Wij van Duivenbode & Koch leveren technische installaties van hoge kwaliteit aan bedrijven en particulieren. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Camerabeveiliging

Met een professioneel camerabeveiligingssysteem zorg je voor een veilig gevoel en leg je incidenten vast op beeld. Onze specialisten bekijken strategische plekken om camera’s op te hangen om je onderneming of woning perfect te beschermen. Beveiligingscamera’s werken afschrikwekkend en creëren een veilig gevoel. Ervaar de kracht van een professioneel camerabeveiligingssysteem.

Hikvision ColorVu camera aan gevel
Jablotron Bedieningspaneel

Alarminstallaties

Beveilig je onderneming of woning met een professioneel alarmsysteem. Onze alarmsystemen waken 24/7 over je bedrijf of woning. Professionele detectoren verifiëren een (poging tot) inbraak terwijl de paniekknoppen zorgen voor een stil alarm bij een overval. Combineer dit met een mist generator en je bedrijf of woning is ijzersterk beveiligd tegen kwaadwillende.

Data netwerken

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voorzie je bedrijfspand of woning van hoogwaardige netwerkbekabeling en een krachtige WIFI-oplossing zodat je overal perfect bereik hebt. Wij leveren en installeren ook firewalls en COAX/Caiway bekabeling.

Data netwerken
Audac Speaker

Audio-oplossingen

Muziek werkt conversieverhogend. Het zorgt voor een relaxte sfeer waarbij klanten & gasten zich meer op hun gemak voelen. 

Onze specialisten zorgen voor de optimale audio beleving met hoogwaardige speakers die perfect zijn afgesteld. 

Benieuwd wat audio kan doen voor jouw onderneming?

Intercom systemen

Zie altijd wie er voor de deur staat met een professioneel intercomsysteem.

Intercom oplossingen voor appartementen (VvE), woningen en bedrijfspanden.

Toegangscontrole

Moderne toegangscontrole oplossingen voor bedrijfspanden en kantoorpanden. Intuïtieve bediening met de smartphone, Apple Watch of de traditionele tag.

Call Now Button