Logo Duivenbode & Koch

Diensten

Wij van Duivenbode & Koch leveren technische installaties van hoge kwaliteit aan bedrijven en particulieren. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Camerabeveiliging

Met een professionele camerabeveiliging heb je altijd zicht op wat er rondom je onderneming of huis gebeurt. Onze specialisten helpen je bij het bepalen van strategische plekken om de camera’s op te hangen. Ervaar de kracht van een professioneel camerabeveiligingssysteem. 

Hikvision ColorVu camera aan gevel
Jablotron Bedieningspaneel

Alarminstallaties

Beveilig je onderneming of woning met een professionele alarminstallatie. Onze alarmsystemen waken 24/7 over je bedrijf of woning. We bieden verschillende combinaties waardoor je de mogelijkheid krijgt tot een ijzersterke beveiliging. 

Netwerkoplossingen

Netwerkoplossingen zorgen ervoor dat jij je bedrijf of huis kunt voorzien van internet. Voorzie de locatie van hoogwaardige netwerkbekabeling en krachtige WIFI-oplossingen zodat je overal perfect bereik hebt. 

Data netwerken
Audac Speaker

Audio-oplossingen

Audio-oplossingen bieden de perfecte mogelijkheid om de gasten een perfecte muziekbeleving te laten ervaren. Het draaien van muziek draait namelijk conversieverhogend. Stel samen met onze specialisten de perfecte audio beleving samen met hoogwaardige speakers.

Intercomsystemen

Een intercomsysteem biedt de mogelijkheid om altijd te zien wie er voor de deur staat. 

Wij bieden intercomoplossingen voor appartementen (VvE), woningen en bedrijfspanden. 

Toegangscontrole

Toegangscontrole is van belang om de veiligheid van iedereen die het pand wil betreden te waarborgen. Mogelijk met intuïtieve bediening met de smartphone, Apple watch of de traditionele

Call Now Button