Netwerkoplossingen

Last van een slechte internet verbinding?

Is je netwerk traag, last van een slechte wifi verbinding of wil je nieuwe databekabeling laten aanleggen? Wij helpen je hierbij.

De voordelen

Altijd verbonden met onze stabiele oplossingen

Internet speelt de laatste jaren een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven.

Als je een huis hebt met meerdere verdiepingen of een grote tuin, dan ken je het vast wel… Een haperende verbinding of helemaal geen WiFi.

Er zijn erg veel oplossingen op de markt zoals repeaters, mesh oplossingen en WiFi boosters. Deze oplossingen zorgen vaak voor een langzaam en instabiel netwerk.

Wij zijn je partner voor de aanleg van hoogwaardige data bekabeling, professionele wifi oplossingen en nog veel meer.

Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waar wij voor staan

Onze netwerk oplossingen

Wij ontzorgen particulieren met onze netwerkoplossingen van hoge kwaliteit. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij iedereen een stabiel en betrouwbaar netwerk bieden, draadloos en bedraad.

Ultra snelle wifi netwerken

Overal perfect wifi bereik met onze hoogwaardige netwerk apparatuur. Zelfs achter in de tuin en op zolder.

Hoogwaardige databekabeling

Nieuwe databekabeling nodig? Wij zorgen ervoor dat je bedraad internet hebt op de plekken waar jij dat wilt. Wij schenken aandacht aan het onzichtbaar wegwerken van bekabeling.

Coax bekabeling

Heb je Ziggo en problemen met de verbinding? Wij meten je bekabeling met professionele meetapparatuur door en trekken nieuwe bekabeling indien nodig.

Firewalls en beveiligde verbindingen

Een veilig netwerk is van groot belang. Wij plaatsen betaalbare firewalls waarmee we jouw netwerk op hoog niveau kunnen beschermen tegen kwaadwillende.

Hier kan je op bouwen

Data netwerken van hoge kwaliteit

Of je nou kiest voor een bedraad of draadloos netwerk, het blijft een investering. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat alle bekabeling zoveel mogelijk uit het zicht wordt weggewerkt.

Als je op zoek bent naar een installateur voor nieuwe netwerkbekabeling, nieuw wifi netwerk of voor coax bekabeling zoek dan niet verder.

Waarom klanten voor ons kiezen

  • Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur
  • Vakkundige montage
  • Snelle installatie
  • Volledige ontzorging

Wij werken o.a. voor