Netwerkoplossingen

Netwerkoplossingen voor de retail

Wij ontzorgen de retail met onze data oplossingen. Van complete netwerk infrastructuur tot netwerkbekabeling.

De voordelen

Compleet ontzorgd

In de retail worden veel (draadloze) apparaten gebruikt welke aan het netwerk verbonden moeten worden. Denk hierbij aan kassasystemen, printers, toegangscontrole en handhelds.

Wij leveren diverse data oplossingen uiteenlopend van complete netwerk infrastructuur tot het aanleggen van netwerkbekabeling.

Onze voordelen:

Waar wij voor staan

Veel meer dan alleen een perfecte wifi dekking

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat de kassa systemen altijd verbonden zijn

Overal perfect bereik

Wij zorgen ervoor dat overal perfect bereik is zodat alle verbonden apparaten een solide verbinding hebben

Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze medewerkers staan klaar voor al je ICT-vraagstukken rondom beveiliging, data netwerken, audio-installaties en cloud oplossingen.

Neem contact met ons op en een van onze specialisten helpt je graag verder.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.