Netwerkoplossingen

Data infrastructuur voor kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen

Wij voorzien in het aanleggen van data infrastructuur voor kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen. Onze specialisatie ligt zowel in de nieuwbouw als renovatieprojecten waarbij bestaande bekabeling moet worden nagekeken of vervangen.

De voordelen

Zakelijk wifi netwerk

Worden er binnen de organisatie veel draadloze apparaten gebruikt? Dan is een goede zakelijke wifiverbinding van groot belang.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals: Aruba, Extreme Networks en Draytek.

Omdat wij uitsluitend werken met gerenommeerde merken kennen wij deze apparatuur door en door. Dit is voor de klant een groot voordeel. Storingen kunnen wij snel oplossen.

Uiteraard voorzien wij onze zakelijke wifi netwerken van de beste firewalls en back-up verbindingen zodat je bedrijf niet stil komt te staan.

  • Geschikt voor veel gelijktijdige verbindingen
  • Stabiele verbindingen met hoge doorvoersnelheid
  • Systeem eenvoudig uitbreidbaar
  • Automatisch doorvoering beveiligingsupdates
Waar wij voor staan

Veel meer dan alleen een perfecte wifi dekking

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creëren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beïnvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Passende oplossing voor iedere situatie

Onze oplossingen zijn ook geschikt voor high-density omgevingen en kunnen tot wel 400+ apparaten aan per access point

Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze medewerkers staan klaar voor al je ICT-vraagstukken rondom beveiliging, data netwerken, audio-installaties en cloud oplossingen.

Neem contact met ons op en een van onze specialisten helpt je graag verder.

Wij werken o.a. voor