Netwerkoplossingen

Wifi oplossingen voor kantoorpanden

Op zoek naar een zakelijk wifi netwerk? Wij hebben de oplossing. Overal perfect bereik en voorzien van de laatste beveiligingen.

De voordelen

Zakelijk wifi netwerk

Worden er binnen de organisatie veel draadloze apparaten gebruikt? Dan is een goede zakelijke wifi verbinding van groot belang.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals: Ubiquiti, MicroTik en Draytek.

Omdat wij uitsluitend werken met gerenommeerde merken kennen wij deze apparatuur door en door. Dit is voor de klant een groot voordeel. Storingen kunnen wij snel oplossen.

Daarnaast leveren wij uit eigen voorraad. Bij een hardware defect kunnen wij binnen enkele uren de defecte hardware vervangen zodat er zo min mogelijk hinder ondervindt.

Uiteraard voorzien wij onze zakelijke wifi netwerken van de beste firewalls en back-up verbindingen zodat je bedrijf niet stil komt te staan.

  • Geschikt voor veel tegelijktijdige verbindingen
  • Stabiele verbindingen met hoge doorvoersnelheid
  • Systeem eenvoudig uitbreidbaar
  • Automatisch doorvoering beveiligingsupdates
Waar wij voor staan

Veel meer dan alleen een perfecte wifi dekking

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creëren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beïnvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Passende oplossing voor iedere situatie

Onze oplossingen zijn ook geschikt voor high-density omgevingen en kunnen tot wel 400+ apparaten aan per access point

Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze medewerkers staan klaar voor al je ICT-vraagstukken rondom beveiliging, data netwerken, audio-installaties en cloud oplossingen.

Neem contact met ons op en een van onze specialisten helpt je graag verder.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.