Professionele Netwerkoplossingen

Netwerk oplossingen voor de hospitality sector

In de hospitalitysector is een stabiel datanetwerk van cruciaal belang. Of het nu gaat om kassasystemen of handhelds, wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk.

Wij nemen de volledige zorg voor de datainfrastructuur uit handen. Dit omvat het leveren van een hoogwaardige firewall, het doormeten van bestaande netwerkbekabeling met onze professionele Fluke-certificeerapparatuur en het installeren van krachtige wireless access points voor optimaal bereik.

Onze expertise

Maatwerk oplossingen

Wifi in de hospitality is een vak apart. Je hebt te maken met kassasystemen, handhelds, pinapparaten en gasten die gebruik willen maken van de wifi.

De ervaring heeft ons geleerd dat apparaten zoals handhelds en pinapparaten soms lastig verbinding kunnen maken en netwerkfouten geven. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals het niet goed kunnen omgaan met meerdere wifi punten en slecht bereik.

Een slecht netwerk kan resulteren in het niet kunnen verwerkingen van betalingen of erger nog, gasten kunnen verbinding maken met het kassasysteem. Dit zijn allemaal uitdagingen waarmee je als horeca ondernemer rekening moet houden.

Waar wij voor staan

De kracht van een betrouwbaar netwerk

Wij leveren netwerkoplossingen uiteenlopend van een simpel netwerk tot een krachtig netwerk voorzien van een back-up verbinding zodat je als ondernemer niet stil hoeft te staan.

Overal perfect bereik

Wij zorgen ervoor dat overal perfect bereik is zodat het personeel ongestoord hun handhelds kunnen gebruiken, en dat gasten ongestoord gebruik kunnen maken van het gasten netwerk

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat de kassa systemen altijd verbonden zijn

Gescheiden netwerken

Internet is erg belangrijk. Daarom scheiden wij het bedrijfsnetwerk van het gasten netwerk. Hiermee voorkom je dat de handhelds en de kassasystemen worden beïnvloed van buitenaf.

Veiligheid voorop

Wij voorzien onze netwerken van professionele firewall die continue het netwerk in de gaten houd en virussen en malware blokkeert voordat ze op het netwerk komen.

Voorkom downtime met monitoring

Wij monitoren het netwerk pro-actief en kunnen vaak problemen al detecteren en oplossen voordat je hinder ondervindt

Passende oplossing voor iedere situatie

Onze oplossingen zijn geschikt voor veel verbindingen tegelijk. Ook bij evenementen ben je verzekerd van een solide netwerkverbinding

Speciaal voor de horeca

Ontzorging voor horeca ondernemers

Wij van Duivenbode & Koch ontzorgen horeca ondernemers met onze netwerkdiensten.

Hoe wij dit doen? Bij ons krijg je altijd een persoonlijk aanspreekpunt waar je al je technische vragen bij neer kan leggen. Onze visie is dat wij eerlijke, betaalbare oplossingen leveren aan ondernemers.

Dankzij onze actieve monitoring kunnen bij een storing snel schakelen. Zo kunnen wij bij een netwerkstoring een tijdelijke 4G back-up router plaatsen zodat je betalingen kan blijven verwerken.

Onze netwerken werken onder andere met:

  • unTill
  • Lightspeed
  • Eijsink
  • Gastrofix
  • IZettle Horeca
  • Nog veel meer systemen!

Wij werken o.a. voor