Netwerkoplossingen

Voorzie je bedrijfshal of loods van een krachtig wifi netwerk

Met onze oplossingen bieden wij bedrijven volledige ontzorging bij het aanleggen van databekabeling en het implementeren van een robuust wifi-netwerk. Wij beschikken over professionele Fluke-meetapparatuur waarmee we bekabeling kunnen certificeren, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen bij oplevering.

Complete dekking

Ontzorging van bedrijven met betrouwbare en stabiele wifi

Bij bedrijven is een stabiel wifi netwerk van groot belang. Het is daarom belangrijk dat hier goed over wordt nagedacht. Onze adviseurs voeren op locatie metingen uit en stellen aan de hand van de resultaten een plan op voor de realisatie van het nieuwe wifi netwerk.

Specifiek in grote ruimtes met veel metaal zoals magazijnstellingen kan een goede wifi dekking erg lastig zijn. Wij plaatsen op strategische posities accesspoints met omni-directional en sector antennes.

Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een goede wifi dekking waarmee apparaten zonder problemen kunnen roamen als deze bewegen door de ruimte.

Waar wij voor staan

Veel meer dan alleen een perfecte wifi dekking

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creëren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beïnvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Maatwerk oplossingen

Ieder project is maatwerk. Wij leveren netwerkoplossingen voor iedere situatie uiteenlopend van een complex netwerk in een magazijn tot evenementlocaties met 400+ simultane verbindingen.

Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij van Duivenbode & Koch leveren maatwerk oplossingen voor eenvoudige tot complexe situaties.

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.