Netwerkoplossingen

Data infrastructuur voor Distributiecentra en bedrijfshallen

Distributiecentra en bedrijfshallen vereisen een specialistische aanpak voor het aanleggen van een betrouwbaar en stabiel datanetwerk. Het gebruik van handscanners en IoT-apparaten, die allemaal een draadloze verbinding vereisen, stelt specifieke eisen. Gezien de omvang en het vele staal, zoals bij stellingen, is het essentieel om een solide plan op te stellen.

Wij voorzien in de aanleg van netwerkbekabeling, draadloze infrastructuur en straalverbindingen.

Maatwerk oplossingen

Netwerken van hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met bekabeling en apparatuur van gerenommeerde merken, die wij op afstand kunnen monitoren om problemen vroegtijdig te detecteren.

Dankzij onze Fluke-kabelcertificeerder kunnen wij alle databekabeling certificeren, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Waar wij voor staan

Een greep uit de mogelijkheden

Back-up verbinding

Als internet een cruciaal bedrijfsproces is, dan kunnen wij je netwerk voorzien van een back-up verbinding. Mocht de verbinding wegvallen dan schakelt het systeem direct over op de back-up verbinding zodat het werk niet stil komt te liggen

Gescheiden netwerken

Wij creëren meerdere wifi netwerken zodat de bedrijfsapparatuur zoals handhelds en IoT apparaten zodat het bedrijfsproces niet wordt beïnvloed.

Professionele firewall

De ruggengraat van het netwerk is een professionele firewall. Hierin bepalen wij welke apparaten voorrang hebben op het netwerk en blokkeren wij kwaadwillende op het netwerk.

Straalverbindingen

Meerdere bedrijfslocaties met line of sight? Doormiddel van point to point/multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor je overal internet hebt.

Geavanceerde monitoring

Onze zakelijke netwerken zijn voorzien van geavanceerde monitoring waardoor we problemen al vroegtijdig kunnen detecteren. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsdienst zodat je netwerk altijd operationeel is.

Maatwerk oplossingen

Ieder project is maatwerk. Wij leveren netwerkoplossingen voor iedere situatie uiteenlopend van een complex netwerk in een magazijn tot evenementlocaties met 400+ simultane verbindingen.

Kom in contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij van Duivenbode & Koch leveren maatwerk oplossingen voor eenvoudige tot complexe situaties.

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Wij werken o.a. voor