Data infrastructuur en wifi netwerken

Professionele netwerkoplossingen

Bij Duivenbode & Koch staat kwaliteit voorop in alles wat we doen. We bieden hoogwaardige netwerkoplossingen en databekabeling en ontzorgen bedrijven met hun IT-infrastructuur. Met onze geavanceerde meetapparatuur van Fluke kunnen we bekabeling certificeren, wat zorgt voor gegarandeerde betrouwbaarheid in uw netwerkinfrastructuur.

Informatie per branche

Ontdek onze oplossingen voor de verschillende branches

Distributiecentra

Meer informatie

Horeca & hospitality

Meer informatie

Kantoorpanden

Meer informatie

Retail

Meer informatie

Woonhuizen

Meer informatie

Wij werken o.a. voor

De mogelijkheden

Wat wij leveren

Duivenbode & Koch ontzorgd bedrijven met hun IT-infrastructuur. Onze specialisten verzorgen het aanleggen van databekabeling, plaatsen van wireless access points en de configuratie en het in bedrijfstellen.

Wij beschikken over geavanceerde meetapparatuur en kunnen ook bekabeling certificeren waarmee de betrouwbaarheid kan worden gewaarborgd.

Netwerkoplossingen

Voor de hospitality sector

Internet speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Duivenbode & Koch ziet dat bedrijven steeds meer draadloze communicatie en IoT apparaten in hun bedrijf toepassen. Maar waar bedrijven vaak niet bij stilstaan is de kwaliteit van het wifinetwerk. Kwaliteit staat voorop en wij dragen zorg voor advies, implementatie, beheer en onderhoud.