Netwerkoplossingen

Beter ondernemen met een goed ingericht netwerk en veilige wifi

Wij ontzorgen bedrijven en particulieren met onze netwerkoplossingen en databekabeling.

Netwerkoplossingen

Voor bedrijven en particulieren

Internet speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Duivenbode & Koch ziet dat bedrijven steeds meer draadloze communicatie en IoT apparaten in hun bedrijf toepassen. Maar waar bedrijven vaak niet bij stilstaan is de kwaliteit van het wifinetwerk. Kwaliteit staat voorop en wij dragen zorg voor advies, implementatie, beheer en onderhoud.

De mogelijkheden

Wat wij leveren

In grotere ruimtes biedt de router van de provider vaak geen uitkomst. Hoe ga je dit oplossen? Wij hebben adviseurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het leveren van dataoplossingen zoals wifinetwerken, netwerkbeveiliging en databekabeling. Deze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van de netwerkbeveiliging en het verhogen van de beschikbaarheid. Met onze oplossingen ontzorgen wij bedrijven en particulieren met betrouwbare netwerkoplossingen. Omdat elk bedrijf uniek is, zijn onze netwerkoplossingen altijd maatwerk.

Kies je branche

Wij vertellen je meer over onze oplossingen

Bedrijfshallen

Meer informatie

Horeca

Meer informatie

Kantoorpanden

Meer informatie

Winkelpanden

Meer informatie

Woonhuizen

Meer informatie

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.