Beveilig je woning met professionele camerabeveiliging

Beveilig je woning met professionele beveiligingscamera’s die zelfs in de nacht volledig kleurenbeeld geven.

24/7 opnames | Live view via de telefoon | 4K beeld mogelijk  | Geen maandelijkse kosten

Beveiligingscamera systeem

De laatste tijd vinden er veel woninginbraken plaats. Vaak wordt er ook geweld toegepast. Hierom kiezen steeds meer particulieren ervoor om hun woning te voorzien van een beveiligingscamera set.

Iedereen kent het wel… De blokkerige beelden in opsporing verzocht. Hier heb je toch niets aan? Wij leveren premium beveiligingscamera’s van merken als Hikvision. Deze beveiligingscamera’s zijn geschikt voor binnen en buitengebruik.

Hikvision ColorVu camera aan gevel
Hikvision ColorVu camera bij voordeur

Wat kost een beveiligingscamera?

De kosten voor een beveiligingscamera set lopen erg uiteen. Dit komt doordat er veel verschillende camera’s zijn voor diverse situaties. De kosten liggen wel iets hoger dan bijvoorbeeld consumenten camera’s.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken omdat deze zich in de praktijk hebben bewezen. Je wilt namelijk dat de beveiligingscamera’s het over 5 jaar nog steeds uitstekend werken.

Beveiligingscamera's buiten

Met onze oplossingen ben je verzekerd van helder beeld, dag en nacht. Onze oplossingen zijn erop gemaakt om jaren lang buiten te hangen en zullen ervoor zorgen dat alles en iedereen duidelijk wordt vastgelegd op beeld.

Waarom kiezen voor Duivenbode & Koch?

Wij zetten ons iedere dag in om particulieren en bedrijven te voorzien van beveiliging. Bedrijven proberen vaak te dure producten te verkopen. Wij verkopen geen producten maar een passende oplossing voor jouw situatie.

Wij bieden je

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag bij je langs om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Direct een medewerker spreken?