Camerabeveiliging

Beveilig je woning met professionele camerabeveiliging

Beveilig je woning met professionele beveiligingscamera’s die zelfs in de nacht volledig kleurenbeeld geven.

Professionele camerabeveiliging voor thuis

De laatste tijd vinden er veel woninginbraken plaats. Vaak wordt er ook geweld toegepast. Hierom kiezen steeds meer particulieren ervoor om hun woning te voorzien van beveiligingscamera’s.

Maar als je op zoek gaat naar beveiligingscamera’s dan wordt je vaak overrompeld van het aanbod. Weet jij waarop je moet letten bij de aanschaf van beveiligingscamera’s? Je wilt namelijk wel dieven goed op beeld hebben staan als het erop aankomt.

Wat kost een beveiligingscamera?

De kosten voor een beveiligingscamera set lopen erg uiteen. Dit komt doordat er veel verschillende camera’s zijn voor diverse situaties. De kosten liggen wel iets hoger dan bijvoorbeeld consumenten camera’s.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken van hoge kwaliteit.

Beveiligingscamera’s voor buiten

Met onze oplossingen ben je verzekerd van helder beeld, dag en nacht. Onze oplossingen zijn erop gemaakt om jaren lang buiten te hangen en zullen ervoor zorgen dat alles en iedereen duidelijk wordt vastgelegd op beeld.

Waarom kiezen voor Duivenbode & Koch?

Onze adviseurs zien in de praktijk dat er vaak dat beveiligingscamera’s op niet strategische posities zijn opgehangen. Hierdoor heb je bij een incident niet veel aan de beelden.

De adviseurs van Duivenbode & Koch kijken geheel vrijblijvend hoe je tegen kostenefficiënt je woning kan beschermen tegen inbrekers. Tevreden met het plan? Onze ervaren monteurs komen het camerasysteem professioneel monteren en zorgen ervoor dat je woning waterdicht wordt beveiligd.

Voordelen van onze camerasystemen

  • Persoonlijke aanpak en aanspreekpunt

  • Haarscherpe camerabeelden

  • Beelden worden lokaal opgeslagen

  • Geen maandelijkse kosten

  • Inclusief handige smartphone app

  • Installatie door ervaren monteurs met VCA diploma

Wij werken o.a. voor