Professionele camerabeveiliging voor bedrijven

Diefstal is een risico dat iedere ondernemer loopt. Professionele beveiligingscamera’s verminderen de kans op inbraak en diefstal.

Maatwerk beveiligingsoplossingen

Voor ondernemers is een camerasysteem een waardevolle investering. Het werk namelijk afschrikwekkend voor inbrekers en creëert een veilig gevoel bij de werknemers.

Wist je dat er minder diefstal plaatsvindt bij ondernemingen die beveiligingscamera’s hebben? Als ondernemer heb je de investering in een camerasysteem snel terugverdiend.

Bij een camerasysteem is van van belang dat de camera’s op strategische posities worden opgehangen zodat je incidenten goed op beeld hebt staan.

Onze camerasystemen worden veel toepast in winkels, horeca ondernemingen en kantoorpanden.

Hikvision ColorVu Camera Zwart

Hypermodern en eenvoudig te bedienen

Als ondernemer wil je geen ingewikkeld camerasysteem dat moeilijk te begrijpen is. Ons systeem is eenvoudig te begrijpen en maakt het mogelijk om snel beelden terug te kijken van een incident.

Eenvoudige bediening

Bekijk eenvoudig de beelden met de handige app op je telefoon, of via de computer. Ook kunnen wij een scherm plaatsen die continue de camerabeelden laat zien.

Razendsnel terugkijken

Heeft er zich een incident voorgedaan? Het terugkijken van de beelden is eenvoudig en snel gedaan zodat je weer verder kan met andere zaken.

Lange termijn investering

Het systeem is in de toekomst eenvoudig uit te breiden met meerdere camera's zonder dat je weer een grote investering moet maken.

Privacy gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die hun beveiliging goed hebben geregeld. Hierdoor hoef jij je geen zorgen dat anderen mensen je camerabeelden kunnen bekijken.

Benieuwd naar wat een camerasysteem kan betekenen voor jouw onderneming of bedrijfspand? Onze beveiligingsspecialisten komen graag bij je langs om je wensen en eisen te bespreken.

Camera's voor iedere toepassing

Er zijn veel verschillende type beveiligingscamera’s op de markt, maar welke moet jij hebben? Onze beveiligingsspecialisten maken een beveiligingsplan en kiezen voor iedere positie het juiste type beveiligingscamera.

Dome camera's

De meest voorkomende camera modellen betreft het dome type. Dit type camera is waterdicht en vandaalbestendig (IK10). Hierdoor is dit type camera uitstekend geschikt voor buitengebruik.

DarkFighter technologie
Dit type camera is voorzien van DarkFighter technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de camera ’s Nachts perfect zicht heeft. 

Dome camera

Vandaalbestendig ontwerp met IK10 classificering.

DarkFighter technologie voor perfect nachtzicht.

Geschikt voor buitengebruik (IP66)

ColorVu camera's

In de afgelopen jaren is er een nieuwe technologie op de markt gekomen.

Vroeger had je in de nacht altijd zwart-wit beeld. Tegenwoordig hebben we ColorVu. Deze waanzinnige technologie zorgt ervoor dat je dag en nacht volledig kleurenbeeld hebt.

Dit type camera is voorzien van ledverlichting die optioneel kan worden ingeschakeld voor nog beter nachtzicht.

Omdat er standaard geen verlichting aanstaat op de camera zullen er geen spinnen op af komen die voor de lens een web maken. Dit is dus erg onderhoudsvriendelijk.

 

Ervaar het zelf

Bekijk hieronder het verschil tussen een traditionele beveiligingscamera en een ColorVu camera.

Traditionele camera ColorVu Technologie

LED-verlichting om donkere gebieden te verlichten

’s nachts kleurenbeeld dankzij ColorVu technologie.

Geschikt voor buitengebruik (IP66)

360 graden camera's

De naam zegt het al, dit type camera filmt 360 graden om zich heen dankzij een fisheye lens. 

Dit type camera is erg geschikt voor grotere ruimtes. Software matig kan het 360 graden beeld worden opgeknipt in individuele detail beelden.

Wij leveren 360 graden opbouw camera’s en inbouw types voor systeemplafonds.

15m IR bereik

360 graden fisheye lens

Geschikt voor buitengebruik (IP66)

Ingebouwde speaker en microfoon

Thermische camera's

Dit type camera is voorzien van een warmtebeeld camera en een normale beveiligingscamera.

Deze camera kan je toepassen in technische ruimtes om bij een uitzonderlijke hoge temperatuur vroegtijdig een alarmmelding te ontvangen. De geavanceerde algoritmes kunnen je een melding geven zodra brand wordt gedetecteerd.

De camerabeelden worden softwarematig gecombineerd om zo overzichtelijk beeld te geven van de hotspots.

Deze camera kan ook worden gebruikt om koorts te detecteren

Thermische camera

Thermische lens

Full-HD lens

PTZ camera's

Dit type camera kan volledig om zijn as draaien en tot wel 25x optische inzoomen.

Rapid Focus technologie
De intelligente Rapid Focus functie zorgt er voor dat op elke plek in het beeld razendsnel scherp beeld kan geven. Door op alle plekken in het beeld scherp te stellen, en deze parameters te bewaren, kan de PTZ naar elke plek in het beeld gaan en vanuit geheugen direct scherp stellen. Deze razendsnelle techniek om scherp te stellen heet terecht Rapid Focus.

Altijd alles haarscherp op beeld
In de software is het mogelijk om dit type camera 360 graden om zijn as te laten draaien en tot wel 25x optische in te zoomen. Ook kan de camera zelf op objecten inzoomen en deze volgen zoals voertuigen en personen.

PTZ Camera

Geschikt voor buitengebruik

Rapid Focus lens met 25x optische zoom

360 graden draaibaar

Kies voor professionele camera beveiliging

Beveiliging is meer dan alleen het beschermen van spullen en objecten, het creëert een veilige omgeving waar mensen zich veilig voelen.

Wij van Duivenbode & Koch begrijpen dat je winkel of bedrijfspand goed beveiligd moet zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring op de beveiligingsmarkt kunnen wij je oplossingen bieden die perfect aansluiten bij je wensen en eisen. 

Onze beveiligingsspecialisten komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom klanten voor ons kiezen

Benieuwd naar de voordelen van camerabeveiliging voor jouw onderneming?

Camerabeveiliging brengt veel voordelen met zich mee. 

Laat je naam en telefoonnummer achter en een van onze beveiligingsspecialisten zal contact met je opnemen.

Direct een medewerker spreken?

Hikvision PTZ camera