Camerabeveiliging voor bedrijven

Veiligheid is een prioriteit. Camerabeveiliging draagt bij aan het effectief veilig voelen in de eigen woning of bedrijfspand. Een goed ontworpen camerasysteem biedt gemoedsrust en helpt bij het afschrikken van potentiële indringers. De camerabeveiligingssystemen van Duivenbode & Koch bieden een veilig gevoel.
Honeywell CCTV
NetworkOptix Logo
Professionele camerabeveiliging voor bedrijven en woningen

Professionele camerabeveiliging voor bedrijven en woningen in iedere situatie

Het aanleggen van een camerasysteem is een waardevolle investering, zowel op zakelijk gebied als particulier. Het werkt namelijk afschrikkend voor inbrekers en creëert een veilig gevoel bij de werknemers of in de omgeving van thuis.

Het is van belang dat de verschillende camera’s op strategische posities worden gehangen. Hierdoor staan incidenten goed op beeld en kan de dader geïdentificeerd worden. De systemen waar wij mee werken leveren 24/7 beveiliging met haarscherp beeld. Hierdoor zit je zowel voor de woning als op zakelijk gebied veilig.

Eenvoudig te bedienen camerasysteem

Je wilt geen ingewikkeld camerasysteem hebben waarbij het lastig is om het systeem te bedienen. De systemen van de camera’s waar wij mee werken zijn eenvoudig te begrijpen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een bedraad of draadloos systeem voor de camera’s.

Eenvoudige bediening

Bekijk eenvoudig de beelden met de handige app op je telefoon of via de computer. Ook kunnen wij een scherm plaatsen die continue de camerabeelden laat zien.

Razendsnel terugkijken

Heeft er zich een incident voorgedaan? Het terugkijken van de beelden is eenvoudig en snel gedaan zodat je weer verder kan met andere zaken.

Langetermijninvestering

Het systeem is in de toekomst eenvoudig uit te breiden met meerdere camera’s zonder dat je weer een grote investering moet maken.

Privacy gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die hun beveiliging goed hebben geregeld. Hierdoor hoef jij je geen zorgen dat anderen mensen je camerabeelden kunnen bekijken.

Camerabeveiliging van Duivenbode & Koch

Overweegt u om camerabeveiliging aan te schaffen voor uw zakelijk of privéterrein? Laat het installeren door de ervaren installateurs van Duivenbode & Koch. Wij ontwerpen een volledig beveiligingsplan en zorgen vervolgens voor passende camerabeveiliging inclusief installatie.

Als totaalleverancier van beveiligingsoplossingen, bieden wij ook camerabeveiliging met alarm aan. Hierdoor kunnen we het systeem integreren met bestaande systemen. Heeft u een winkel? Wij kunnen de camerabeveiliging koppelen aan het kassasysteem. In kantoorpanden kunnen we een toegangssysteem koppelen. Hierdoor kun je eenvoudig zien wie er wanneer is binnen gekomen. 

Waarom klanten voor ons kiezen

  • 24/7 eigen storingsdienst beschikbaar

  • Integratie met POS en toegangscontrole mogelijk

  • Koppeling meldkamer mogelijk met paniekknop

  • Alleen producten van gerenommeerde merken

  • Persoonlijk aanspreekpunt

  • Onderhoudsvriendelijke installaties

De mogelijkheden

Benieuwd naar de voordelen van camerabeveiliging voor jouw bedrijf?

Door het plaatsen van camerabeveiliging rondom het bedrijf verminder je de kans op diefstal en zorg je voor een veilig gevoel.

Ben je benieuwd naar de voordelen voor jouw onderneming? Onze adviseurs bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden op locatie.