Projectreferentie

Bird Rotterdam

Duivenbode & Koch is benaderd door Bird Rotterdam. Bird ervaarde connectiviteitsproblemen met het netwerk. Hierdoor konden ze soms op drukke avonden geen pinbetalingen verwerken.

Onze adviseurs hebben het bedrijfsnetwerk volledig in kaart gebracht en alle bekabeling doorgemeten. Uiteindelijk was de conclusie dat heel de netwerkinfrastructuur moest worden vervangen. De grote uitdaging hierbij was dat niet mogelijk was om de netwerkbekabeling te vervangen.

Huidige situatie

In kaart brengen bestaand netwerk

Samen met de klant hebben onze adviseurs alle wensen en eisen doorgenomen. Het uitgangspunt was dat dat de bedrijfcontinuïteit kon worden gegarandeerd en dat het netwerk veilig wordt ingericht.

Vernieuwing

Infrastructuur vernieuwen

Het bedrijfsnetwerk is voorzien van een krachtige firewall met 4G back-up verbinding zodat pin betalingen en de kassasystemen operationeel blijven bij een netwerkstoring. Alle netwerkswitches zijn vervangen door krachtige switches die wij op afstand kunnen beheren. Bij storingen meld de apparatuur dat zelf aan ons zodat we snel kunnen schakelen.

Virtueel is van te voren het gehele wifi netwerk uitgetekend. Hierdoor konden we op strategische plekken wifi punten plaatsen en een goede wifi dekking garanderen. Dankzij het slim toepassen van beveiligingsmaatregelen krijgen de pin apparaten en de kassasystemen voorrang op het gastennetwerk zodat de bedrijf continuïteit niet in het geding komt.

Nieuw systeem

Aanpassingen audiosysteem

Nadat het nieuwe bedrijfsnetwerk was opgeleverd hebben wij met de eigenaar aan tafel gezeten om te kijken hoe we het audiosysteem “slim” kunnen maken.

De vraag was simpel: “Als er een artiest optreed dan wil ik de flexibiliteit om het geluid van het optreden ook in de andere zaal of in het restaurant af te spelen.”

Wij hebben hiervoor een audiomatrix toegepast van Audac. Dankzij deze audiomatrix is het mogelijk om via de computer, tablet en telefoon het geluid van de optredens af te spelen in de diverse ruimtes. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen en zorgt voor enorme flexibiliteit.

Wij werken o.a. voor