Professionele audiosystemen voor bedrijven en particulieren

De perfecte audiobeleving voor bedrijven, horeca en particulieren

Audiosystemen voor iedere toepassing

In de horeca is sfeerbeleving erg belangrijk. Onderzoek wijst uit dat de juiste muziekkeuze en de geluidskwaliteit bezoekersaantallen doet toenemen met maar liefst 25%.

Een goede audio beleving is erg belangrijk. Dit bepaald namelijk voor een groot deel de sfeerbeleving. 

Wist je dat een goede audio beleving zorgt dat gasten gemiddeld 10% langer blijven zitten? Dit kan zorgen voor extra consumpties.

Audac Speaker
Audiosystemen

De perfecte installatie voor jouw horeca onderneming

Het simpelweg neerzetten van enkele speakers is niet voldoende aangezien je vaak de muziek erg hard moet zetten zodat iedereen het kan horen. Zit je dicht bij de speakers? Dan kan het geluid snel als vervelend worden ervaren.

Het is belangrijk de speakers op strategische plekken worden geplaatst voor een optimale spreiding van het geluid. Dit zorgt voor een optimale beleving voor iedere gast.

De betrouwbare partner voor je audio-installatie

Wij van Duivenbode & Koch hebben veel ervaring met audiosystemen in de horeca en hebben veel ondernemers geholpen met onze technische oplossingen. Onze installaties worden volledig afgestemd op jouw situatie en zijn eenvoudig te bedienen

Eenvoudig te bedienen

Van ons ontvang je een app op de tablet, computer of smartphone waarvandaan je het systeem eenvoudig kan bedienen. De interface wordt ingericht naar jouw situatie.

Slimme investering

Spotify Connect, DAB-radio, Chromecast, Apple Airplay en nog veel meer.... Je nieuwe installatie is voorzien van de laatste technieken. Het systeem kan in de toekomst eenvoudig worden voorzien van nieuwe technieken.

Maatwerk oplossingen

Er zijn veel verschillende type speakers op de markt. Onze specialisten plaatsen op strategische locatie speakers zodat iedere gast de perfecte beleving heeft.

Het perfecte volume

In het restaurant een lager volume dan op het terras? Met onze oplossing heb je de volledige controle.

Een goed audio-systeem heeft veel voordelen voor jouw horeca onderneming. Ben jij klaar voor een betere audio ervaring?

Wil je de sfeer verhogen in je horeca onderneming?

Een goede audio-installatie werkt omzetverhogend en zorgt voor meer gasten

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en kennen onze producten goed. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat je een goed audiosysteem ontvangt die omzetverhogend werkt.

Waarom klanten voor ons kiezen

Dit vinden klanten over ons

Benieuwd naar wat een geluidsinstallatie kan betekenen voor jouw restaurant of café?

Onze specialisten komen vrijblijvend langs om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens stellen wij een audio plan op. Tevreden met het plan? Dan gaan onze monteurs over tot het professioneel installeren van het systeem.

Direct een medewerker spreken?

Wil je zelf het audiosysteem ervaren? Dat kan! Wij hebben een showroom in Barendrecht die geopend is op afspraak.